PRAVA ISTINA O FILIPU CARU, UPRAVO OBJAVLJENO: Jedan detalj šokirao sve, DALILA NIŠTA NE SLUTI

Filip Car je rijaliti zvezda. Učesnik je rijaliti šou programa „Zadruga 4“ i „Zadruga 5“ koji su emitovani na „Pink“ televiziji. Rođen je 14. septembra 1993. godine u Crikvenici u Hrvatskoj. Trenutno živi i radi u Beogradu.

U petoj sezoni najpopularnijeg rijalitija na Balkanu Filip Car postao je jedan od glavnih aktera zbog ljubavne romanse sa udatom ženom Dalilom Mujić Dragojević.

Car se zaljubio u udatu ženu koja je odlučila da ostavi muža Dejana Dragojevića, koji je takođe boravio u rijalitiju, i uplovi sa Filipom u ljubavnu romansu.

Dalila se zbog Filipa razvela u rijalitiju, a on ju je potom ostavio bez reči i pomirio se sa svojom bivšom devojkom Majom Marinković. Dalila je to veoma teško podnela, dok se Filip pravdao da je „kosmička zaljubljenost“ prošla i da je shvatio da još uvek gajiemocije prema bivšoj devojci Maji. Međutim, Maja Marinković i Filip Car konstantno su imali isvađe, a Maja je na njega i fizički nasrtala. Zbog toga je dikvalifikovana iz „Zadruge 5“. Inače, Filip se u rijalitiju, osim kao ženskaroš, pokazao i kao veoma duhovit momak koji nasmejava gledaoce pored malih ekrana.

Detinjstvo i odrastanje Filip Car rođen je u Crikvenici u okolini Rijeke u Hrvatskoj 14. septembra 1993. godine. Odrastao je u uglednoj i mirnoj porodici, a ovaj momak je od detinjstva bio „crna ovca“ u porodici i radio je sve suprotno. Njegova majka zove se Milica, a otac Franjo. Filip ima stariju sestru koja se zove Dina. Za razliku od svoje sestre Dine koja se obrazovala i danas je direktor jedne kompanije, Filip je završio samo osam razreda osnovne škole. Međutim, iako nije obrazovan, ovaj momak važi za vrlo inteligentnog mladića koji je omiljen u društvu, a naročito među pripadnicama lepšeg pola. Njegov najbolji drug zove se Bruno. Filipova majka je Srpkinja, a otac Hrvat. Filip slavi i pravoslavne i katoličke praznike. Sa majčine strane njegova porodica živi u Novom Sadu u Srbiji.

Ono što je sve šokiralo je činjenica da ima samo osnovnu školu, kao i to da mu je majka poreklom iz Srbije.