PRVI SNIMAK MAJE I JANJUŠA NAKON POMIRENJA: Svi komentarišu 1 detalj

Rekao, pa porekao!

Marko Janjušević Janjuš je svojom odlukom napustio najgledaniji rijaliti u regionu. On je odlučio da nakon sedam mjeseci boravka pred kamerama, spakuje svoje stvari i ne misleći o novačnoj kazni napusti velelepnom imanje u Šimanovcima.

Kao što je već poznato, njegov ljubavni odnos i javna prevara sa Majom Marinković su obilježili četvrtu sezonu “Zadruge”. On je tada odlučio da ostavi svoju suprugu Enu sa kojom je više od decenije u braku, i sa kojom ima kćerku Krunu i uplovi u više nego strasnu vezu sa izazovnom Majom.

Nakon četvrte sezone, Marinkovićeva je javno priznala da je abor.tirala njegovo dijete jer on nije želio da ga prihvati, a njihovo suočavanje u “Zadruzi 5” gledao je cijeli region. Oni su bili na distanci tokom cijelog boravka u rijalitiju, a košakraš je nekoliko puta rekao da pod cijenu života ne želi kontakt sa njom.

Kako portal Pink.rs saznaje oni su sinoć bili u jednom lokalu gdje su zajedno uživali u muzici i piću, a na snimku koji je osvanuo na društvenoj mreži Instagram je pisalo:

– pronađi nekoga ko će vas gledati kao Maja Marinković – pisalo je na snimku što bi mogli da zaključila da u pogledu još uvijek ima zaljubljenosti između njih.

Na snimku se takođe čuje i emotivna pJesma “Da se opet rodim” uz koju je Janjuš podigao ruke.