PRVO OGLAŠAVANJE DALILE NAKON BIJEGA: “Mogu da radim ŠTA HOĆU! Uzela sam BIJESNE PARE!”

Dalila Dragojević je rano jutros odlučila da samoinicijativno napusti rijaliti, a za bijeg je iskoristila isto mjesto u ekonomskom dvorištu kroz koje je prije nekoliko dana pobegao i Marko Janjušević Janjuš.
Nakon nekog vremena, Dalila je vraćena u rijaliti, a kamera je po njenom povratku snimila skandalozan razgovor koji je vodila sa Filipom Carem, prilikom kojeg je otkrila koliko je plaćena za boravak u rijalitiju.

– Šta ćeš ti meni da daš? Pa ti ćeš odavde da izađeš sa 10, 15 hiljada eura i sve ćeš da daš na advokate… Ti meni nešto da daš? – vikala je Dalila.

– Evo ja ću, ako ostanem do kraja, odavde izaći sa 30.000, a ti ćeš uzeti 100.000, pogodila si se za honorar od 2.500 sedmično – rekao joj je Car.  – Više od 100.000 ću uzeti, evo iskreno kad moram da ti kažem. I što te to boli? Znaš ti ko sam ja?! – pričala je Dalila.

Osim što je zadrugarima strogo zabranjeno da otkrivaju detalje ugovora koji su potpisali, kao i da pričaju o ciframa i honorarima, zbog čega bi Dragojevićeva žestoko mogla biti kažnjena, ona je ponovo uspijela da na sebe navuče gnjev gledalaca ovakvim informacijama.

Video možete pogledati OVDJE