PUKLA BRUKA – DEJAN PRIZNAO KOJA DJEVOJKA MU SE SVIĐA: Dalila skočila kao oparena, Dragojević joj se smijao u lice (VIDEO)

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”, a voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima naredni klip u kom su imali priliku da vide razgovor između Dejana i Dalile Dragojević.

Ja sam ovdje rekao da je svaka djevojka lijepa na svoj način. To je bilo ono gdje smo mi spustili loptu, a ona je pokuašala da isprovocira za taj neki ženski kontakt. Bilo mi je smiješno da mi prebacuje neke stvari poslije svega. Rekao sam joj da nije pratila moje funkcionisanje ovdje i sve to, a kad se pribrala i ušla u svoju vinklu, vidjela je. Ne znam, evo, dobro. Svako neka komentariše onako kako hoće, ona nije onakva kakva je bila u onom odnosu. To ti je ono kao kad uđeš negdje gdje piše da će ti biti lijepo, a kada uđeš horor film. TO ti je kao da si došao da gledaš crtani, a ustvari gledaš horor film. Matora je lijepa. Niti ću da krijem niti da osporim, svaka djevojka je ovdje lijepa. Šta ima veze, funkcionišemo tako kako funkcionišemo. Danas sam prebacio, pa sam joj zamjerio nešto što nisam trebao. Ako joj u ovom trenutku, dok ne ustane, ja ću da smanjm to što joj smeta. Oslobađao sam sebe, a to što sam radio, bilo mi je da se sklonim od svega. Kad se završio onaj odnos tamo, počeo sam sebe da distanciram. Ma što bi ja njoj govorio imena i prezimena, pa da ona ode kod njih i da im prilazi- rekao je Dejan.

Printscreen Pink.rs

Ma ser***ru jedan. Se*e mi se od njegove priče, ali evo ja ti sada kažem, neka ti svaka bude lijepa. Neka misli ko šta hoće. Ti zbog mene nećeš suzbijati ništa, meni šlagere nećeš prodavati, da ti mene voliš, a da praviš žrtvu od sebe. Ja ti sad kažem da stojim na nogama stabilno, nou koment – rekla je Dalila.
Mislim da mu se ne sviđa ni jedna odavde. Kad sam ga prislonio na Majinu si*u, on je dobio anksioznost. Sjedio je sa Marijanom, prišao joj bliže, dobio anksioznost, pa je mene zvao na cigaru. On može da konstatuje samo, ali da mu dođu, nema hljeba od toga. On to radi da bi viduo njenu reakciju, kao i da je malo pr**a sa strane – rekao je Đedović.
Prva osoba sa kojom sam ja popričao bila je Sandra Rešić – ubacio se Dejan.

Printscreen Pink.rs

Pusti ti Sandru Rešić svog kur***luka – rekla je Dalila.
Voli on nju malo da iznervira i da čačne. Voli da joj ga malo tutne – rekao je Đedović.

Ona mene sada provocira – rekao je Dejan.
Ma ni bebe nisu sve lijepe kad se rode, kao lijepa mu je svaka djevojke. Pusti me bre molim te toga – rekla je Dalila.

Nit je lijepa svaka, nit je lijep svaki. Te balade, ja sam veliki džentlemen, nemoj tako. Ja sam tražila ime i prezime, sa kim ja to sjedim. Ajde da vidim koja će osim mene da dobije poklon – rekla je Dalila.
Kad dođe kućica, vidjet ćeš – rekao je Dejan.

Printscreen Pink.rs

Ja ću raznijeti kućicu ovdje…Poštovani zadrugari, ja sam Dalila Dragojević i od danas ću se družiti sa vama, a nekima ću napraviti pakao. Ovdje sam zbog toga što mi se ovaj dopao ovdje, tako da ćeš biti moja meta – rekla je Dalila.
Vidio sam klip napolju Dalila stoji i viče: ”Poslije mene ni trava ne raste”, a iz trave izlazi Maja – rekao je Milan, pa su se svi nasmijali.

Printscreen Pink.rs

Drago mi je što nas je Veliki šef obradovao ovom novom učesnicom – rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.