“SA DEJANOM JE…” DALILINA NAJBOLJA DRUGARICA OTKRILA ŠTA SE MUTI U ZADRUZI: Odlučila da kaže istinu

Rekli su sve!

Sljedeći prilog koji je bio prikazan je prilog Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naime, Car moli Dalilu da se pomire, ali ona odbija. U studiju su Marijana Zonjić, koja je zauzela 22. mjesto u Zadruzi 5Kristijan Golubović i Sale Luks. Voditeljka Dušica Jakovljević je riječ dala

On ne može da prihvati da je ona presjekla – rekla je Marijana.
Na trenutak, kada vas podsjeti nešto, neke navike, odmah vas vrate i pređete preko toga. Koliko sam ja puta rekao za Kristinu da ću da se odaljim ali onda joj priđem i poljubim je u snu – rekao je Karistijan.

Nju smo vidjeli u nekim drugim fazama. Car je isti u svakom odnosu ali ona bila sa Dejanom jako mirna – rekla je Marijana.

On se učini ženama kao galantan i šarmantan – rekao je Kristijan.

Sa Dejanom je bila dama a sada sa Carem, da ne kažem kako se ponaša – rekla je Marijana.

To je neka fanatičnija strast koja njih spaja. I u tim emocijama vidimo emociju. A sa Dekijem je bila jedna linija koja nema promjene. Sve je pristojno, volimo se ali nema turbulencije. Ona je sada svjesna da od Filipa nije dobila to što je htjela . Ona u duši zna da od toga nema ništa. Njena najveća greška je Filip Car a ne Dejan – rekao je Kristijan.

Voditeljka Dušica Jakovljević je pokrenuta temu veze Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

Šta je ona mogla da prođe u životu sa sedamnaest godina. Baš je zavoljela Mensura. Birala je društvo i bila je riječi. Ako joj se zamjeri neka sitaucija, ona to prihvati i usvoji – rekla je Marijana.

Mislim da je sada još više namazana ali da je i prije bila namazana. Znamo svi koje poniženja je Mesnur doživljavao. On je nju toliko idelaizovao, nalazi opravdanja za nju. Mislim da nju ne mogu da nauče – rekao je Sale Luks

Ja bih povukao paralelu – Mina Vrbaški i ona mala. On je samo u vezi sa Mensurom, prilagodila se, plovi i eto. A šutira jednog momka i kao ništa nije prošla – dodao je Kristijan.