Ša javno PRIZNAO EMOCIJE prema Mioni – rekao šta mu leži na duši, ona iznenadila reakcijom

Veliki šef je danas zadao zadatak zadrugarima da izaberu osobe koje ih najviše iritiraju. Nenad Aleksića Ša je tokom svog izlaganja priznao emocije koje gaji prema Mioni Jovanović i otkrio je šta joj zamjera. Miona je se sve vrijeme zadovoljno smješkala i slala srca rukama, dok je Ša pričao o njoj. Izdvojio je u masi djevojaka i priznao je šta mu leži na duši.

Miona je iznijela svoje mišljenje, a zatim je ušla u sukob sa Slađom Lazić.

– Pod broj jedan je Danka, pljuje me i vređa iz nepoznatih razloga. Konstantno čujem: “Miona ovo, Miona ono”, ne znam šta sam ja njoj uradila. Kezolina i Poršelina je meni pod broj dva, konstantno me prozivaš i pljuješ. Osetim sa tvoje strane, iritiraš me, keziš se na silu – rekla je Miona.

– Ti si ta koja mi je rekla da ne znam da pevam, a ja kada tebi kažem da ne znaš da pevaš, to je druga stvar – rekla je Slađa.

Miona JovanovićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Keziš se kao budaletina, nisam rekla da si budaletina – rekla je Miona.

– Znam da te ostavio dečko, ali si isfrustrirana ženo, ne znam šta ti je – dobacila je Slađa.

– I treća osoba koja me iritira je Marija Malivuk, počela je da skače na mene, počela je da se ponaša odvratno i da ih vređa – rekla je Miona.

Nenad Aleksić ŠaFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Meni je drago što se družim sa normalnim devojkama i koje ne skaču po tuđim krevetima i ne vape za p*nisima, Miona tebe izdvajam tu. Navešću Mionu, za laku noć zagrljaj, a ni dobro jutro ne dobijem. To me iritira, ali se posle iskupi. Uroš me u pojedinim trenucima iritira, ali to splasne kroz desetak minuta. I treća osoba će biti, mora biti Vivien. Ona je neko prema kome sam od starta bio okej, pažnja, cigare, hrana, savet, ali sam odlučio da povučem ručnu – rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku: