ŠAH-MAT! PRODUKCIJA POSTAVILA PITANJE DALILI DRAGOJEVIĆ: Satjerana u ćošak, Dejan preblijedio ko krpa kad je čuo (VIDEO)

Utoku “Pitanja novinara” –  na samom početku emisije, Dejan Dragojević je šokirao sve ukućane svojim izlaganjem da je spreman da sve oprosti svojoj bivšoj supruzi Dalili Dragojević i pogasi sve svoje riječi u koje se zaklinjao. Zadrugari, a pogotovo ukućani koji su bili uz njega u najtežim trenucima su ovaj postupak žestoko osudili. Voditelj i novinar Darko Tanasijević je sljedeće pitanje postavio Dalili Dragojević:

Meni je bilo okej moje ponašanje. Ja sam smatrala da mi Dejan ne predstavlja ništa, ali sam pogriješila – rekla je Dalila.
Da li i dalje voliš Filip Cara – pitao je Darko Tanasijević.
Ne, ali ga ne mrzim. On mene više ne interesuje. Poklone volim i neću da odbacim poklone od ljudi koji podržavaju Cara i mene ili Dejana i mene. U Amidžiju sam plakala jer sam vidjela Filipa u kog sam se zaljubila. On je za mene završena priča. Željela bih da bude zbog sebe onakav kakav je bio. On za sebe ovakav kakav je nevalja. On više sa mnom nema ništa – rekla je Dalila.

676-2021-12-19t074913-290

Foto:Printscreen Pink.rs

Kada si ušla u Zadrugu i kada je prošlo dvije, tri nedjelje, govorila si da želiš da budeš stara Dalila koja je puna života. Gde je sada ta Dalila? – pitao je Darko.
Ja želim da budem nasmijana i sretna, da budem neko ko ima porodicu i posao, da budem sretna. Ja samo kažem desilo se, nije mi bilo bitno ničije mišljenje. Ali tada da mi je neko rekao ne bih nikada poslušala, jer sam smatarala da neće i onda se desilo i šta sad da kažem. Da mogu da vratim vrijeme to mi se ne bi desilo – govorio je Dalila.

676-2021-12-19t074921-508

Foto:Printscreen Pink.rs
Niko ne može da zna kako se mi osjećamo, jer nije bio u takvoj sitauciji. Da budu ljubomorne scene i da mi svi živimo zajedno. Niko ne može da zna kako se mi osećamo niti može da komentariše – pravdala se Dalila.
Možda je sve ovo Dejanova igra, kako ja to znam. Mi kompletno nismo okej, sa nama treba oprezno držati konce. Marko je nas pitao u jednom trenutnu da li on želi meni da pomogne da bi njemu bilo lakše ili meni. On je rekao oboma – govorila je Dragojevićka.

Detaljnije pogledajte u video – prilogu: