ŠALJIVA PRIČA: Muž provjerava da li ga žena voli!

Jedan muškarac je odlučio da proveri da li ga njegova žena voli i napisao joj je oproštajno pismo,u kojem je, navodno, ostavlja.Stavio je pismo na sto i sakrio se ispod kreveta, iščekujući ženu.RazumIO je da postupa malo glupo i djetinjasto, ali morao je znati šta njegova žena oseća prema njemu.Nadao se da će videti njeno iznenađeno lice, zamišljao kako plače i sva usplahirena, zove prijatelje.Najzad, kada se njegova žena vratila kući, pronašla je pismo i pročitala ga.

Uzela je hemijsku i počela po pismu nesto da piše.Nakon toga, presvukla se pevušeći neku veselu pesmicu, i plešući u njenom ritmu.Pre bi se reklo da je bila srećna, a ne uznemirena i žalosna.Muž je bio šokiran. Slijedilo je još nešto gore.Žena je uzela telefon i okrenula broj.– Ćao dragi. Spremna sam, dolazim uskoro. Što se tiče ove budale, napokon sam ga se riješila, otišao je.

I kako sam se mogla udati za njega uopšte? Žao mi je što se nismo ranije sreli. Evo me, stižem.Prekinula je vezu i izašla iz stana.Muž je čuo kako su se zatvorila ulazna vrata – otišla je.Razočaran, frustriran, sa suzama u očima, izvukao se ispod kreveta, uzeo pismo da vidi šta je napisala.Kroz suze je pročitao:„Vidim tvoje noge kako vire ispod kreveta.Otišla sam u prodavnicu po hljeb.