SANDRA I ĐEDOVIĆ ŽESTOKO OPLELI PO DEJANU DRAGOJEVIĆU: Nekada su bili prijatelji, EVO ŠTA SADA MISLE O NJEMU

Sandra Rešić i Marko Đedović su se osamili na posebnom dijelu velelepnog imanja u “Zadruzi” i počeli priču o Dejanu Dragojeviću koga nisu ni malo željeli da štede.

– I oni koji te voli znaju da si kriv, nije isto, možeš ti to da poistovetiš ali to veze sa mozgom nema, narod kome on priča je vidio sve, pritom ne sluša, šta će on da priča jer je rekao da je i voli i ne voli. To više niko ne sluša, skontao sam ja šta je uradi. Sa Aleks je bio vamo tamo i poslije toga je najlakše bacati koske, Mensur je poslije toga sa onim postupkom. Ja sam ljut na njega, to ću mu reći napolju, poslije je Mića to iskoristio jer ima neku fetističku potrebu da brani i napada neke ljude, on misli da to tako treba. Pusti ti tu priču, prestavljaš mi se kao prijatelj, a vamo. On je kao na nekoj pravoj strani da je protiv prevare i protiv ovoga i onoga. Ja sam rekao da se ne breca na čovjeka ako je prešao u neku vjeru, šta je sa njim bre, neka ga pusti. Prvo se ovaj neizjašnjava po tom pitanju, a svi znamo šta je. On je njega odvukao vamo poslije sastanka, sjećaš se, ispitivao ga o promjeni vjere, rekao je Mikiju da će da ga vodi na Ostrog da će krsti, ali to mora on da iskaže želju. To je boleština teška, to je isto da tjeraš Miću na silu da s—, razumiješ?! Ako on iskaže želju, ona hoću i da budem kum i da krstim i sve. Ali to je kada uzmeš kumstvo onda prihvataš svoje grijehe – pričao je Marko Đedović.

– Da goriš u paklu, baš vala – dodala je Sandra Rešić koja ga je pomno slušala.

– Ja sve znam i vidim, ja sam na njega generalno ljut jer ne smješ da igraš rijaliti sa nekim ko ti je prijatelj. On da mene proda? Ne smije to da radi, kada bude zreo i normalan ovo će mu biti normalno, ali dok su loši, ja ne mogu da im budem dobar. Oni se fasciniraju mojim ponašanjem, a sa njima je ljude sramota da sjednu napolju! Sramota ljude! Ovo je okej dok su loši i nedovršeni ljudi. Onda ja sjednem dole sa njim, i kažem da ga ne pitam i neinteresuje me. To su stvari ličnog izbora – pričao je Đedović.