Sinoć Je Moj Dečko Klekao, Izvadio Prsten I Zaprosio Pred Cijelom Mojom Porodicom I Prijateljima. Na Zaprepaštenje Svih, Rekla Sam “Ne”, Zgrabila Svoju Torbu, Sjela U Auto I Pobjegla. Od Sinoć Sam U Hotelu, Na Telefonu 1.000 Propuštenih Poziva I Poruka, Svi Me Osuđuju Kako Sam Mogla Da Ostavim Tako Finog, Lijepog, Dobrog, Bogatog, Školovanog Dečka Pored Koga Bih Živjela K’o Kraljica.

“Sinoć je moj dečko klekao, izvadio prsten i zaprosio pred cijelom mojom porodicom i prijateljima. Na zaprepaštenje svih, rekla sam “Ne”, zgrabila svoju torbu, sjela u auto i pobjegla.

 

Od sinoć sam u hotelu, na telefonu 1.000 propuštenih poziva i poruka, svi me osuđuju kako sam mogla da ostavim tako finog, lijepog, dobrog, bogatog, školovanog dečka pored koga bih živjela k’o kraljica.
Niko od njih ne zna da već 6 mjeseci

pokušavam da ostavim tog finog i dobrog dečka čiju mračnu stranu još ne poznaju, dečka koji me ucjenjuje, prijeti i progoni i koji mi je život pretvorio u pakao.

prosidba-800×514

Razmišljam da ostanem još par dana u hotelu, a onda da kupim kartu u jednom pravcu i bježim negdje preko da započnem novi život.”