SJEĆATE LI SE BUCKE MARIJE SERDAR, pobijedila je i obećala da će smršati: DANAS SE PREPOLOVILA, NEĆETE JE PREPOZNATI! ISISALA SVO SALO

Marija Serdar, kao trinaestogodišnjakinja djevojčica pobuhedila u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”.

Ona je tada obećavala da će smršati i posvetiti se svom izgledu, a sada je to i ispunila. Naime, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, Bojana je drastično smršala, te je na prvi mah mnogi ne bi prepoznali.

Inače, Marija je tokom takmičenja u više navrata rasplakala mnoge, a mnogi se sećaju kada je pjevačica Jelena Tomašević lila suze dok je Serdarova pjevala njenu pjesmu.

Marija je jednom prilikom ispričala da otkako je osvojila titulu prve Pinkove zvezdice, njen život se potpuno promijenio:

– S obzirom na to da je prošlo tri godine, dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju… Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje. Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu – rekla je Marija za portal Pink.rs.