SKANDAL – DALILA RONI SUZE ZBOG MLADENOVE SVADBE, DEJAN ODMAH REAGOVAO: Kakvo poniženje uživo u emisiji

Utoku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Dalila Dragojević.

Zašto si bila tužna kad se ženio Mladen Vuletić i sam je rekao da si mu slala poruke dok si bila sa Dejanom u braku? – glasilo je pitanje.

Neka odgovori on – rekla je Dalila.

Za te poruke ne znam – dodao je Dejan.

Ja sam to rekla kad su bile nominacije i rekla sam za te poruke i dopisivanja – ubacila se Ana.

Dobro, šta me briga. To je prošlo vrijeme i sad mi se još više sklapaju kockice. Vjerovatno kad vidim ko se sve oglasio, sad me ni ne interesuje. Čuo sam da se oženio kad su čestitali Jeleni – govorio je Dejan.

Ja sam bila sa mladom, jedna djevojka mi je rekla ima da plače Dalila i poslije dva sata ona plače – otkrila je Ivana Šopić.

Moguće – rekao je Dejan.

Ja sam to primiijerio i sjetio sam se da sam sjedio na garnituri i moje iskreno mišljenje je da je plakala zbog rasprave i svađe sa mnom. Nije mi čudno da se dopisivala. Bivši muž koji je proveo sa njom pet godina kaže da crkne na podu i da joj ne bi pomogao. Momak koji kaže da je zaljubljen, neće da uđe u vezu sa njom. Drugi ljudi nema potrebe da je savejtuju. Vidim da je cjeli svet digao ruke od te žene, a ja se našao pamet jer je ostavila muža zbog mene. Sve sam znao i predvidio, a sad bih da pomažem. Kome ja da pomognem kad muž i tata nisu mogli? Ja kao njen makro, jer nije pazarila dobro. Šta sam ja? – rekao je Car