SKANDAL U STUDIJU – JOVANA JEREMIĆ ŽESTOKO POTKAČILA LUNU: Đoganijeva odmah skočila

Tenzija dostigla vrhunac!

U vaskršnjem izdanju kultne emisije ”Magazin In”, autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu i to Jovanu Jeremić sa kćerkom Leom, Anabelu Atijas, Lunu Đogani, Danijelu Dimitrovsku i Aleksandru Janković.

Foto:Printscreen Pink.rs

U studiju se povela polemika o ženama koje stupaju u odnose sa oženjenim muškarcima, te je voditeljka Jovana Jeremić tu direktno isprozivala prisutnu Lunu Đogani, koja je priznala svoju grešku.

Zna se da ne treba ići u odnos sa oženjenim muškarcem, šta tražiš tu? Je l si bila? Pati sada! Ko te terao? – rekla je Jovana.

Foto:Printscreen Pink.rs

Evo ja kažem, istina. Ja sam svjesna, lijepo si rekla ”Šta ćeš tu? Pati!”, tako je – dodala je Luna Đogani.

Moram da stanem u Luninu odbranu, sve je to život – dodaje Danijela Dimitrovska.

Foto:Printscreen Pink.rs

Luna Đogani je potom svoju situaciju iz ”Zadruge 1”, kada je prošla linč zbog veze sa Slobom Radanovićem uporedila sa ”Zadrugom 5” i ljubavnom dramom Dalile, Cara i Dejana.

Sada pričaju ”Nemojte, ona se bori za svoju ljubav…”, a Lunu smo trebali spaliti na lomači. Iako sam bila dio te priče, nije normalno da je to normalno. Nije okej da se prikazuje, da je žena ispred muža sa dečkom, muž sa djevojkom – priča Luna.

One dobiju trenutak pažnje, a kasnije u životu imaju taklav biljeg i problem, kajanje na tenane. To je neizbrisivi deo biografije – dodala je Aleksandra Janković.