ŠOK PREOKRET – ZOLA POSJETIO MILJANU U BOLNICI: Oglasila se ona i otkrila šta se desilo

Neočekivano!

U emisiji “Narod pita”, koju vodi Darko Tanasijević, gosti su bili Đole Kralj, Lazar Čolić Zola i Stefan Krstović Krle, a jedno uključenje izazvalo je haos u studiju.

– Dobro veče, Violeta kraj telefona. Veliki pozdrav za mog ljubimca, Zolu. Darko, Mislim da se Miljana i Zola čuju tajno po više puta na dan. Ivan Marinković te je više puta prozivao na televiziji,bio je i Bebica sa njim. Ivan je rekao da si preko Miljane stekao popularnost – kazala je gledateljka.

– Šta da kažem o čovjeku koji ne viđa dijete zbog Kulića? A što se tiče Ivana, mogao bi on da viđa svoje dijete. Ja nikoga ne diram prvi, ništa loše nisam rekao o tom čovjeku, ali sada samo vraćam istom mjerom – kazao je Zola.

– Vidim da si dobar sa Đoletom, braniš ga, a on te je jako često prozivao. Govorio je da si seljak – kazala je gledateljka.

– Sve što sam imao da kađem Zoli, rekao sam mu u rijalitiju – rekao je Djole.

– Nevena ti je rekla da joj je Zola igra i da ga u nekim drugim okolnostima ne bi ni pogledala – kazala je gledateljka.

– Nije istina, ne bi uradila sve ono sa njim, da joj je bio samo igra – rekao je Đole.

– Đole, da li si to rekao – upitao je Zola.

Pintscreen Pink.rs
– Valjda nisam, ne sjećam se. To nije bilo skoro, ne sjećam se te emisije – kazao je Đole.

– Krle, da li si imao nešto više sa Nevenom – upitala je gledateljka.

– Ne, mi smo se samo poljubili u rijalitiju. Sreli smo se u izlasku, ali je bila sa Marijanom, zato joj nisam ni prišao. Nismo imali ništa više od tog jednog poljupca, stvarno. Nemamo sada nikakav kontakt – kazao je Krle.

– Šta mislite o žestokom ratu između Nece i Đoleta – upitao je Darko.

– Mislim da je Đole u pravu, ja sam objektivna. Ne bih dalje da zalazim u detalje. Moram da kažem jednu ekskluzivu. Pitajte Zolu kod koga je išao u posjetu u urgentni centar – rekla je gledateljka.

– Možemo da nagađamo, Zola, da li je to istina – upitao je Darko.

– Ovo je glupost, zaista. Znam da me ova gospođa jako voli, ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je ljubav između Miljanje i mene gotova, za sva vremena. Stvarno nisam bio, rekao bih da je drugačije. Ne bih otišao ni zbog Marije – kazao je Zola.

Detaljnije pogledajte u videu.