ŠOK TRANSFORMCIJA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Nećete vjerovati svojim očima (FOTO)

Bivši zadrugar David Dragojević važi za jednog od najvećih zavodnika, a iako je danas posvećen treningu i zdravoj ishrani, nekada je to bilo drugačije, pa je u odnosu na sada, izgledao neprepoznatljivo

David je aktivan na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu objavio je fotografiju iz mladosti, te svima pokazao kako je izgledao bez mišića.

– 18 i 33 godine – napisao je Dragojević u opisu fotografije koju je objavio na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto:Instagram

– “To je tada bilo top. Sigurna sam da ćete se za 15 godina smejati sadašnjem modelu”, “Nadam se da ću u tvojim godinama izgledati nalik tebi”, “Ali patike svemirske i široke farmerke” – samo su neki od komentara ispod njegove objave.

Dejan Dragojević, Davidov rođeni brat, nakon “Zadruge 5” je odlučio da se vrati u porodičnu kuću koja se nalazi u Veterniku. David nije krio koliko mu je drago što se mlađi Dragojević posle 5 godina vratio u svoj dom.

Printsceen Instagram
– Sretan sam. Čuo sam se sa prijateljima i rekao sam im da mi je čudno što je tu. Srećan sam i ispunjen. Kraj je “Zadruge” i sada idemo u nove pobjede – rekao nam je nedavno David, a onda se osvrnuo na teške situacije Dejana i Dalile, koje su obilježile “Zadrugu 5”:

– Bilo je mnogo teških situacija u rijalitiju. Počevši od onog loma, kada je u kupatilu krenuo da lupa vratima. Tada sam video da je to krenulo u neku drugu stranu, pa sve do Srpske Nove godine – rekao je Davi Dragojević nedavno za Informer.