ŠOK ZA ŠOKOM, DALILA I DEJAN DOŠLI U EMISIJU DA PRIZNAJU: Ukućani ne vjeruju šta čuju, sve su preveslali (VIDEO)

Nakon Maje Marinković i Filipa Cara, voditelj Bane Čolak je u “Amneziju” pozvao Dalilu Dragojević i Dejana Dragojevića, piše Pink.rs.

 

Dalila, komentarisali su Maja i Car taj odnos koji su imali u izolaciji – krenuo je Čolak.

Ja sam komentarisala da je to bilo sramotno, ali što se tiče Filipa. Filip je to uporedio sa Minom i Franom. Ali on je tad ušao, a ja sam bila tu kad su krenuli, bilo mi je neprijatno da progutam svoju pljuvačku. Izašla sam kad su završili. Nije isto da zatekneš i da krene dok si tu. Tu osuđujem samo Filipa, Maja ne mora da ima empatiju prema meni, ali opet treba da imaš neki osjećaj. Ona ima pravo da radi šta hoće. Navikli smo na Filipa da spinuje priču, da se pravda za postupke. Takođe bih se osvrnula na ovo što pokušava da demantuje sve što je rekao kod Đedovića. Postoje dvije opcije, da se toliko otvori kod Đedovića, pa zaboravi šta je pričao ili da je u pitanju igra. Da se kaje, pa posle za crnim stolom da se predstavi da je čovjek koga to ne zanima. To su dvije opcije, neka se on odluči koja je bolja. Ja smatram da ej to dio igre. Ne postoji stvar koju on može da uradi da bih mu ja vjerovala. Evo i današnji komentar Maje da mu ona vjeruje 50% pokazuje kakav je on čovjek. Kao što on kaže, on sa ženama ne može da obuzda strast, niej rekao da sa Majom, nego da ne može sa ženama. Tako da priča to o svojoj budućnosti. Čovek je kontradiktoran, ništa mu ne vjerujem, ne bih mu vjerovala da se prevrne ovdje i onesvijesti. Ja sam njega iskreno zavoljela, sve ostalo što se dešava, stvara mi osjećaj gađenja. Isključivo mi se gadi. Koristi ljude kao Đedovića da ispriča svoju priču, a onda ustane i demantuje. Čemu korišćenje nekoga koga boli kičma da sluša tvoje laži i manipulacije, da bi ga sutra demantovao? On vrlo dobro zna šta radi, ali nebitno o tome, Da kažem za još jednu situaciju, kad je legao između nas kao da se zagrli. Koristi Maju da bi ga izlupala, da bi se predstavio kao žrtva odnosa. Meni takva osoba ne treba ni za prijatelja, a ne kao ljubav – rekla je Dalila.

Nije mi toliko teško kao što je bilo prije, sve dolazi na svoje. Ne vodi ka pomirenju, vodi ka normalnom odnosu i funkcionisanju u rijalitiju. Moram da živim ovdje sa njom. Mi se nismo pomirili, bili smo prisni jer smo imali raspravu, to ne vodi ka pomirenju – rekao je Dejan.

– Sinoć se desila situacija u pušionici, nadmetanje riječima i on mi je u jednom trenutku nešto rekao, ja sam se rastužila, on zna da me pogodi u centar. I za njega smatram da je manipulator, on manipuliše emocijama osobe koju stvarno voli. Rastužio me je, kad je vidio da ću ja da zaplačem, onda je on prišao meni, privukao fotelju i rekao: “Nemoj da plačeš”. Samim tim kad mi kažeš da ne plačem, meni se tek tad plače. Nije došlo do pomirenja i ne ide ka tome, ja znam da je on jedini koji može da me smiri na pravi način. Vjerovatno izgleda ljudima da dolazi do pomirenja, ali tu mora da dođe do još mnogo stvari da bi on imao povjerenja u mene i da se meni vrati ono što je nestalo, sa njegove znam da nije otišla. Pitala sam ga da li me voli, rekao je da jeste, pitala sam ga koliko, da li najviše na svijetu, on je rekao da ne može to da kaže, ali da me voli. Na kraju me je zagrlio, tad sam počela da plačem, jer sam ga osjetila nakon tri mjeseca, da me je zagrlio neko ko nije nijedne sekunde bio kvaran, bilo mi je teško da podnesem. Poslije sam ja njega zagrlila. Onda mi je rekao da moram da ga nahranim i ušuškam, pogledao me je, ja sam ga zagrlila i to je bilo to – dodala je Dalila.

Da li te boli što je Dalila prihvatila izolaciju sa Carem, a ne sa tobom? – pitao je Čolak.

Ne boli me, izdešavalo se kako se izdešavalo, meni je samo krivo što se lupila po džepu, nisu male pare – rekao je Dragojević.

Isključivo nisam otišla u izolaciju jer sam se plašila emocija, nego jer su napali Anđelu, da dokažem da nisam manipulisala. Hoćuu samo da se vratim na nešto, Maja je komentarisala nešto što se tiče Dejana i mene, ničim izazvapana. Njoj prvo smeta što kao pogledi sa Carem, pa sa razgovor sa Dejanom. Nemam šta više da komentarišem, radim sad na sebi – istakla je Dalila.

Dejane, šta bi prije izabrao, pomirenje sa Dalilom ili pobedu u Zadruzi? – pitao je Čolak.

Nisam rekao da bih se pomirio, ali ako bi došlo do pomirenja, to bi bilo tad nešto što bih tad volieo. Znači pomirenje, a da li će biti ili neće biti, ne ulazim u to – rekao je Dejan