SPREMNA ZA NOVU LJUBAV! DALILA PRELAZI NA 10 GODINA STARIJEG MUŠKARCA: “Želim promjenu”

Želi promijene!

Dalila Dragojević otovorila je dušu Jovani Tomić Matoroj i priznala joj da nakon ljubavi sa Filipom Carem misli da joj treba stariji muškarac koji će da je vodi kroz život.

Rekla sam kad me bude sve ovo prošlo i ova emocija, naću ću nekog ko je 10 godina stariji od mene. Hoću da vidim kako je kad me neko vodi, ko je ostvaren, da ne moram da budem ja ta koja odlučujem – govorila je Dalila.

Da ima svoj posao, a da budemo tu jedno za drugo – dodala je Matora.

Ja ću da nađem mladog tatu, koji je razveden – rekla je Dalila.    Svi koji kažu da im se sad ide kući, lažu. Ja nikad nisam bila u superfinalu i uvijek sam rekla da bih voljela da budem, ali ovo kad lažu… Nikad nisam bila u ovakva u rijalitiju. Je l’ ti znaš da ti stvarno nisi normlana? – pitala je Matora.

Ja sam danas primijetila da ti ludiš i bitna je svaka riječ koja se kaže – dodala je Dalila.

Ja sam primijetila da ludim i ne mogu da obuzdam um, zato o spuštam loptu. Padala je kiša, a ja kažem sebi: “Pa, šta?”

Pričala sam sama sa sobom, a Karić me pita da li sam ja normalna. Šta ja radim i što se meni to dešava? Toliko sam trčala da su me tetive boljele, radila sam trbušnjake… Ovih dana mi je baš loše. Imam osjećam da gubim nadu u ljubav, kao da su mi sve žene iste i u svakoj vidim Sanju i Aleks.

Ja sam čak počeka da razmišljam o muškarcima. Mene bi samo dijete smirilo, ali znam da je to velika obaveza. Prvo ću da sredim sebe, život, ali imam želju i počeću. Prvo ću da kupim kuću – govorila je Matora.

Da imaš o nekom da brineš. Izašla si iz veze i ulazila u rijaliti. Ja šest godina nisam bila sama. Ovaj mi malo kaže neku lijepu riječ, ja procvijetam – dodala je Dragojevićka.

Meni mala Ana donjela čokoladicu i ulijepšala mi je dan. Osoba sa kojom se ne muvam. Ja sam zaobravila kako je to kad mi neko pruži, ali neću. Ima da odbijam, da bih sebe sredila. Ušla bih u odnos, pa počele da tripujemo – nastavila je Tomićeva.

Nikad se gore nisam osjećala nego prije dva dana. Pratila sam svaki njegov pokret i išla za njim. Ja znam da je to loše, ali pretvorilo se u opsesiju – dodalaje Dragojevićka.