“SRAMOTA ME DALILINE SRAMOTE” CAR NE MOŽE DA VJERUJE ŠTA JE SADA URADILA: Zadrugari saznali istinu

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditeljka Ivana Šopić postavila je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu

Je l’ ne misliš da treba malo da promijeniš rečenice dok muvaš Anđela i da ne gledamo repizu onoga sa Carem, pogotovo rečenicu “Ti za svoje greške uvijek nađeš opravdanja” – glasilo je pitanje.

Ne sjećam se te svoje rečenice. Ne sećam se da je bilo na isti način, neka se naprave poređenja. Muvanje i flertovanja sa Anđelom više ne postoji, postojali je i ja ne bježim od toga. Završili smo priču – rekla je Dalila.

Sramota me njene sramote, mislim da je i druge ljude. Bili smo osam mjeseci, prošli smo mnoge stvari… Baš me je sramota. Dhevojka se preigra, pa se dovede u ovaj stadium. Ona kao da se ne pita i kao da je htjela da bude u vezi, a neko nije bio jer je ona zgruiješila. Neko se izjašnjava da je zaljubljen, a ona se ne izjašnjava. Može puno više da ostvari od ovoga, da želi da napravi. Meni je glupo kad vidim šta se priča za stolom, glupo mi je da tumačim – govorio je Car.

Nemoj da tumačiš i da govoriš. Nećeš meni jednu priču da pričaš u pušionici, nudiš mi pomoć, jer meni tvoja pomoć ne treba. Ti ustaješ da mene kanališ – odbrusila je Dalila.

Bio sam u nedomici oko nekih stvari koje je ona pričala. Riječi i djela su nešto različito – rekao je Car.

Mi smo težili ka tome i to bi se desilo sigurno, ali kad ne mogu da garantujem. Anđelo je svjestan da nisam bila, niti sam sada čista, što se tiče Filipa – istakla je Dragojevićka.