“ŠTA SI RADIO SA TAKVOM ŽENOM GODINAMA?” Miki u šoku zbog sukoba Dalile i Dejana, DALILA OTKRILA PORODIČNE TAJNE

Dalila Dragojević sjedila je u rehabu sa Mikijem Đuričićem, a on ju je savjetovao da popusti u okršajima sa Dejanom Dragojevićem.

Ne možemo sebe da ispravimo tako što ćemo reći šta su drugi. Nema mjerenja ko je šta kome učinio loše. Znam ja da bole riječi. Ti znaš prva da podbodeš. On je takav, dok ga neko ne žacne, on ćuti. Kad ga žacne, on vrati deset puta gore. Ja ne volim tu njegovu osobinu – govorio je on.

Šta mi je sve rekao, Miki – dodala je Dalila.

Ne mogu da izborojim koliko vas ima, braća, sestara. Njegovi vračaju, tvoja baba vrača… Ja u te stvari ne vjerujem. Mafija, kriminal u prodici. To deluje kao film, ne možeš da veruješ. Ne ulazim da li je istina ili nije. Da su i sve to laži, budeš u šoku. Ja bih sam postavio pitanje šta je radio sa takvom ženom godinama. Morate da stanete. Jedan mora da stane, smao se produbljuje – pričao je Miki.

Ja sam se večeras kontrolisala. Kad sam čula za oca, tad sam reagovala. Bitno mi je da je on živ i zdrav. Ja se ne bavim time, kad me pitaju odgovorim. Neću da dozvolim da me pljuju. Znam kako ću da završim stvari koje je iznio, ovo što je rekao da tvrdi. Zamisli da nastavim da živim sa pričom koju je ispričao – rekla je Dragojevićka.

Dalila, mi čekamo šta ćete vi sljedeće da iznesete. Nema kraja i ti i on. U šoku smo, plašimo vas se. Ja vas ne izbjegavam, nego se plašimo šta pirčate. Stvari sa njegove i tvoje strane, davno ste trebali da završite –

Da je tako sve, baš bi neko ostajao. Meni su najbitniji moj otac i moja majka. Znam koliko sam se posvetila njima. Nije prošlo da im nisam pomogla, dala i bila tu uvijek za njih. Njegov otac je znao da zaplače kad vidi kako svom ocu pete sređujem – pričala je Dalila.