STIGLO OBAVJEŠTENJE VELIKOG ŠEFA – JEDAN OD NJIH DVOJICE JE POBJEDNIK ZADRUGE? Mrtva trka između njih

Ne štede riječi!

Veliki šef je poslao novo pismo na adresu Bele kuće, koje je pročitao Marko Đedović.

Dragi zadrugari, sada kada je ostalo još tri dana do superfinala, vjerujemo da svako ima stav ko treba da bude pobednik. Budite iskreni i navedite jednu osobu i obrazložite. Ne možete navesti sebe. Takođe se morate voditi svojim ličnim mišljenje, a ne šta misle gledaoci – glasilo je pismo.

Za mene je to Stefan Karić. Ja sam neko ko cijeni nesebičnost kao jednu od najvećih vrlina. Pogotovo ovde u rijalitiju, a Stefan je neko ko će podijeliti sa nekim i ko mu se manje sviđa. Svakome se našao, da ga posavjetuje. Bio je uz mene lično, kada sam padao – rekao je Miki.

Matora je dobila riječ.

Ja ću baš kratko, ja bih voljela da pobijedi ili Stefan ili Rešićka – rekla je Tomićeva, pa je MC Aleks dobila riječ:

Ja sam na intervjuu rekla da smatram da će da pobeijdi Stefan, ali moj lični je Dejan Dragojević. Bili smo svjedoci da je promijenio totalno život, podnio sve one stvari koje smatram, iskreno, da bi mogao malo ko da podnese. Ja mu stvarno skidam kapu za te stvari. S obzirom na utisak kada je ušao, držao je gard, ali je pokazao kasnije da je i druželjubiv i dobar. Koliko god prošao te životne situacije ovde, ono što je najbitnije jeste da je vratio svoju porodicu – rekla je MC Aleks.

Aleks Nikolić je dobila riječ.

Nije što je moj, ali je najbolji. Naravno da bih najviše voljela da pobijedi Dejan i po mom mišljenju smatram da je to i zaslužio. Smatram da je sve izdržao stoički i da je pokazao svoje kvalitete. Pokazao je da je pametan, da je druželjubiv. Koliko god da ljudi pričali da je alav, on je dijelio ovdje svima. On je osoba koja brzo prašta – rekla je Nikolićeva.

Milica Veselinović je dobila riječ.Smatram da će ove godine biti itekako iznenađenje. Nisam htela da se izjašnjavam, jer će biti iznenađenja. Voljela bih, najsretnija bih bila da to bude Mensur. I jedna i druga veza mu je bila turbulentna. Mensur je osoba koja sve doživljava lično, jako inteligentan i zanimljiv – rekla je Milica.