“SVINJA S ISTETOVIRANOM SUZOM” OGLASIO SE BIVŠI ANE JOVANOVIĆ: Žestoka poruka za Filipa, KAD OVO VIDI..

Kako se sinoć na velelepnom imanju u Šimanovcima odigrala još jedna Igra istine, koja je definitivno preokrenula tok rijalitija, tako su se zadrugari obradovali nagradi Velikog šefa odmah poslije nje.

Ana Jovanović sjedila je sa Filipom Carem i zadrugarima na kauču, te je tom prilikom osula paljbu po svom bivšem dečku:

– Ja ću haos napraviti, mene da blati dečko sa kojim sam bila četiri godine, pa da mu je*em mamu…Ja ću njega unakaziti, živim dvije ulice od njega, viđaću debila stalno – rekla je Ana jutros.

Ovom prilikom smo kontaktirali Nikolu Ilića, Aninog bivšeg momka, koji je odlučio da se oglasi putem svog Instagram profila, te je tom prilikom javno prozvao svoju bivšu i Cara poredivši ih sa svinjama. Naime, on je fotografisao svinje, pa je na tim fotkama pisao tekst u kom je opleo po njima.

Ja ne znam ko tu radodajku shvata više za ozbiljno, pogotovo ove prijetnje upućene meni su smiješne. Svjesna je ona da je u problemu što je pokazala svoje pravo lice i što će od poslova jedino moći da “radi za pare” kada izađe, pa pokušava sebe da opere, ali dežurnu ne može oprati ni Dunav ni Sava. Koliko do sada ima ljudi iz Zadruge koji su prešli preko nje? Njenog sadašnjeg jahača Filipa Cara srdačno pozdravljam i zahvaljujem mu se na ovim nazivima. Njega ne želim da komentarišem, jer je sam po sebi smiješan kao bioskop – rekao je Nikola za Pink.rs, pa je potom okačio fotografije na svoj Instagram profil.

“Od jazavca za svinju i glavnu ku**u Zadruge” – pisalo je na prvoj fotografiji.

Na drugoj fotografiji napisao je: “Evo i jedna za Filipa Cara, prvu svinju sa istetoviranom suzom na licu”.

Nakon nekoliko minuta, on je objavio Aninu na*u fotografiju i nju je ispisao je imenima muškaraca, za koje on navodi da su njeni bivši momci, gdje ih je precrtao i napisao:

– Ljubav će pobijediti Džonija…Svi smo bili samo broj, ali Fiki vepar je ljubav para – napisao je Nikola.