TOTALNO RASULO! Dalila i Dejan na stubu srama zbog ljubavi, Maja i Car došli do TAČKE PUCANJA! Pljuštale uvrede, usledilo polivanje, a onda su SVE STVARI ZAVRŠILE U JEZERU!

Ovako je prošla noć u Zadruzi!

Čim je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću, zadrugari su istog momenta promenili svoje izraze na licima, jer su znali da će početi emisija “Gledanje snimaka“.

FOTO: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Na samo startu emisije prikazan je klip na kojem Sandra Rešić, Miki Đuričić i Marko Đedović komentarišu odnos Dalile i Dejana Dragojevića što je u Beloj kući izazvalo lavinu komentara.

FOTO: PINK.RS/M. POPOVIĆ

Dalila je najpre rekla kako ju je Miki razočarao, a tom prilikom je ušla u sukob sa većinom zadrugara.

Ogavno što se tiče Mikijeve strane, u životu ne treba da mi se obrati. Rekao je da im je Bosna uvalila k*rve, što se tiče njega, nema šta da komentarišem. Jer ako ja budem komentarisala, biće svega. Želim da ga poštedim svojih komentara. Kada bih krenula da pričam o tebi, ti bi ponovo porumeneo, nastao bi skandal. Ali ja nisam kao drugi koji te doteraju do ludila. Ti si došao ove sezone da se pereš, da budeš šatro dobar sa svima, a o svima najgore misliš. Pun kompleksa sa 40 i nešto godina. Što se Đedovića tiče, nije mi se svidelo što je rekao da sam dva dana plakala zbog njega. Ne, ja sam plakala iz besa. Ja sam mnogo toga htela da ti uradim, Mića me je smiriviao, da ti ne uradim ono što sam naumila. Ko god ovde meni nije rekao iskreno mišljenje, to je njihova stvar -rekla je Dalila.

Filip Car je ustao da komentariše i tom prilikom je rekao kako on smatra da Sandra Rešić ne govori Dalili u lice šta misli, i da verovatno svi kriju šta misle o njemu. Sandra Je izrevoltirana šta li misle o njemu:

Nalaziš opravdanje za Đedovića a meni nešto kažeš a na klipu se jasno čuje šta mi je rekla. Svi su opravdani a Sandra nije, zabole me bre ku*ac. Lepo sam ti u lice rekla u lice da znam šta misliš, šta ja mislim o tvojim postupcima. Govorila sam ti da ne znam ni da li je tvoja nemoć prilazak Dejanu… Sve sam ti rekla. Šta je meni Dalila rekla loše, nije me psovala nije ništa, šta može da kaže kada nemam ni jednu grešku ni prema njoj ni prema njenom mužu. Ne idem kroz ovu kuću konstantno i mislim kakva je Dalila, da li je monstrum ili nije. Kada sam mislila loše rekla sam joj, ali kada se desio oprost… Ko hoće da mi veruje, neka veruje, svaki dan mi se menja mišljenje o Dalili. Nekad mislim da je nemoćna, da ne može sama, nekada mislim da nije normalna, nekad mislim da je u pravu nekada ne. Živim sa njima i normalno je da menjam mišjenje. Ako mogu oni da menjaju mišljenje i da se jedan dan mrze jedan dan vole, pa mogu i ja sebi to da dozvolim – urlala je Rešićeva.

Ja sam na klipu pričao stvari koje sam pričao sto puta, a to je da za stolom taktiziram shodno stanju ljudi. Ja mogu da se svađam od jutra do sutra, ja kada se isvađam mirno spavam. Meni je neprijatno da budem dobar sa nekim ljudima. Ja svaki put kažem šta mislim, samo nekad biram, nekad ne biram reči. Shodno situaciji. Ja da vređam ljude prvi koji me ne uvrede, zaista ne mogu. Ko bi rekao pre 20 dana da će se Dalila i Dejan pomiriti? Dok je Dalila bila sa Carem, Dejan je govorio da će njena poenta njenog bitisanja ovde biti da ga upropasti. Da joj je strah da on ne uspe. Sada je survan u provaliju, a da li je to njena taktika, to ona zna. Kada je tražila u garderoberu da razgovaraju, shodno svemu što je on sve pre pričao, ja sam mislio da je retardiran jer hoće da razgovara sa ženom za koju tvrdi da hoće da ga upropasti. Onda, uopšte mi nije bilo jasno, mesec dana slušam da ona hoće da ga upropasti, a onda on dođe sa pokunjenom facom kao kuče i kaže: “I da i ne (za razgovor sa njom)”. Dejanove reči su Dalila njemu neće oprostiti uspeh. A onda šta se dešava, onda se dešava situacija koje se on najviše pribojavao, kako je pričao. Da joj prilazi, a pre toga nam priča da je to njena taktika da on ne uspe. Onda Dalila nije dobro, on nije dobro, šta treba, da načepim ljude kad su loše? Onda posle svega toga on se pomiri sa Dalilom… Kao da postoje dva Dejana i dve Dalile, ovi što se svađaju i ovi što se mire. Iskreno, verujem da su u svađama rekli sve šta misle… – istakao je Đedović koji je ustao da prokomentariše celu situaciju.

Miki Đuričić je dobio reč, kako bi prokomentarisao odnos Dejana i Dalile Dragojević.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Shvatio sam u 44toj godini da treba da se kontrolišem. Mnoge sam loše stvari uradio, evo ja kao sada dobar čovek komentarišem ove što i dalje čine loše. O ovome bruji ceo region i to je jasno, o njima ne mislim dobro, ali im ne mislim ništa loše. Podržao sam ženu koja se iskreno zaljubila, iskreno to rekla. Isto tako sam rekao i šta će biti ako se pomire i kako on može da postane najomrženiji lik. Njih dvoje nisam voleo kao rijaliti igrače i to mišljenje sam gradio godinama. Meni su neke stvari gore od ovoga i ako mi niko ne veruje. Meni je recimo mnogo gore kada neko pakuje sa slavlja i nosi, meni jr to stvarno strašno. Nisu jedini, ali opet. Čovek, koga je žena ostavila i ubila, čovek koji se raspada da krade, da uzima od svih, meni to nije normalno. Da ga toliko sve ubija a da trči za nekim stvarima ne znam, ja bih pao možda. Meni to nije jasno, možda grešim ali to je moje mišljenje. Na osnovu toga što oni zaju da kažu mi smo blagi i normalni. Posle ovog pomirenja mi smo svi u šoku, pa ne govorimo mnogo o tome. Ako je tolika ljubav bila, kako je onda uradila to što jeste. Opet, sa druge strane, kako ljubi čoveka koji joj se gadi? Ne znam. Ne mrzim nikoga ovde, imam neko loše mišljenje o mnogima i to je moje pravo. Što se mene tiče neka su živi i zdravi, a njihovo je da rade na sebi i da budu normalni – govorio je Miki.

Zbog komentara zadrugara Dalila i Dejan su ušli u veliku raspravu, pa su izneli optužbe na račun jedno drugog:

Ne znam od čega da krenem. Počeću od napominjanja mojih sukoba, to je ružno, to je radila i Dalila… To je kao da ja krenem Mići da pominjem stare sukobe. Svako ima pravo da komentariše na ovaj ili onaj način ovo sve što se desilo. Us*ali smo se sami sebi u život, komentari ovih ljudi neće promeniti to. Uradili smo šta smo uradili. Ona usr*la mene, ja nju nekim stvarima. Šta da se radi, ne može da se odbrani od toga. Kada sam rekao ono na Zadrugoviziji, to sam mislio. Ta njena ponašanja, meni je to dalo za pravo da kažem. Smatram da je u jednom trenutku kad je videla da ta njena veza ne vodi nigde, krenula je da ima averziju prema meni. Posle mog uspeha na Zadrugoviziji su oboje skočili. Znaju i Sandra i Đedović kad sam imao izlaganja da sam uvek pitao da li me iko razume i onda kada sam imao taj prvi kontakt sa ljudima, žiri, glasanje, to mi je bilo drago. Sve što sam krenuo da gubim, što je bila ona, onda sam osetio tu neku podršku i shvatio da nisam sam – rekao je Dragojević.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Sećam se glavnih rečenica, tražio je razvod na bini, značio mu je aplauz i komentari. Meni je rekao da je dobio pozitivne, a Filip i ja negativne. A nas nisu negativno komentarisali. Rekli su Filipu da treba da ide iz kreveta u krevet i da ne treba da skidamo maske. Onda su krenuli komentari žirija kad je Dejan bio na bini, komentari na stranu njega, gde sam ja osetila kroz te komentare da su njemu rekli sve što nisu meni. Onda kad su stigle te kutije, on je indirektno pričao da nekoga bole te kutije. Sandra i Dejan, vas dvoje, dva depresivca na bini, ono što je ona akapela pevala na kraju, iskoristili su trenutak. Ovaj traži razvod, ova plače, depresija, ja sam se pitala da li su mogli neku veselu pesmu da uzmu za Zadrugoviziju. Kada sam rekla tada da je folirant, stojim iza tih reči: Folirao je stvari kada je pričao da neće biti sa mnom, ono što je lagao za prijatelje, porodicu, zbog čega sam se ja kidala. Od mene je napravio monstruma. Na bini se zahvaljivao što su mu stigle stvari… – pričala je Dalila.

drugom video snimku je prikazan razgovor Dalile i Dejana za crnim stolom tokom trajanja jedne emisije – Dragojevićka je tom prilikom ispričala svom bivšem suprugu u kojim pozama se zabavljala ispod jorgan planine sa Carem.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nizali su se komentari zadrugara koji su osudli Dalilu i tvrdili da laže. Između pstalčog i Filip Car je ustao i rekao da nije sve kako Dalila priča i da laže da nije bila opuštena tokom odnosa sa njimm.

Dejan je ustao i izašao iz Bele kuće i tom prilikom uvredio Dalilu komentarom:

Smatram da to nije trebalo da dozvoli, da bude “Jahačica apokalipse”. Uradila je najgoru moguću stvar, to je transparentan se*s, na takav način… Samo mi ne prilazi! – vikao je Dejan Dalili, pa napustio Belu kuću.

Naredni klip prikazao je zadrugarima još jednu žestoku svađu Maje Mariniković i Filipa Cara u izolaciji, u kojoj Car ponavlja Maji koliko ga je sramota nje i veze sa njom:

Ja stojim iza toga da ona mora promeniti neke stvari, ne koje su dobre samo za nju, nego i za našu vezu. Ona misli da je nemoguće raskinuti sa njom, misli da ona odlučuje o tome, ali odlučujem ja. Ludak misli da je zemlja ravna ploča, ludak misli da je najjači na svetu, pa dođe neko ko ga otrese kao slinu. Videćemo koliko ću ja trpeti – komentarisao je Car, a onda je nastala svađa zbog Čorbe.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ona je samo sa njim bila mirna, meni je rekla da je to zato što ga nije volela! Hajde onda mene tako ne voli, mrzi mene! Meni dolazi poniženje, ja trpim uvrede i pritisak radi toga – dodao je Car.

Kad nemaju šta da mi prebacuju, onda mi prebace da gledam u Janjuša i Čorbu. Nemoguće je da imam odnos sa njim, kao sa Čorbom, Čorba nije kao Car – rekla je Maja.

Zadrugarima je prikazan snimak na kojem Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš komuniciraju u šiframa. Maja je odmah rekla da Car za to zna, ali je on odlučio da se obračuna sa njom jer da je obrnuta situacija, bio bi haos.

Osobo, puštaju ti klipove svakog četvrtka! Ona mene je*e gde sam ja pogledao… Ja bih ovo odbrobijao! Evo, na Badnje veče vam kažem, sad neću popustiti, ako popustim, imate prava svi da mi je*ete mamu – pobesneo je Car.

Nakon što je prisustvovao scenama Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koje su ga razbesnele, Filip Car je odlučio da definitivno stavi tačku na vezu sa Majom, a koliko je ozbiljan u tome, govori i činjenica da je odmah prešao sa reči na dela, pa rešio da se odseli iz zajedničkog kreveta.

Zadrugarima je prikazan snimak na kod bivši supružnizi Dalila i Dejan razgovaraju u pušionici i govore o svojim ljubavnim brodolomima.

Ona potencira da ne dođe do pomirenja, na fin način pokušava da je ohladi, da ga voli ne bi ovo radila i oni prijatelji ne mogu da bude, može pet ili deset dana ali da se živi sa ovim ne može. Ne postoji zaljubljenost koja može da se krije. Dalila je rekla sve što je logično. Kao prijatelj je tu za njega. Ona ulaskom u odnos sere po sebi. Na silu se je*e sa nekim – rekao je Đedović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

To je uvlačenje, nije bilo na silu, nisam debil. Objasniću sada, ja sam objasnila da ja nisam neko ko trenutno može da trpi osude sa njegove strane. On nije u stanju da sluša komentare i plus pitanja sva. Njega to vraća na to i ja nisam spremna na to da sedim i govorim proći će. Urađeno je javno i transparentno. On je neko ko trenutno za svaku rečenicu pada u fazu depresije, ja nisam spreman da ga izvlačim, kada mu priđem ne znam šta da kažem, kajem se zbog toga i ceo život ću. Njemu neke stvari prođu kroz glavu, ja sam jaka kao osoba, ali kao ličnost imam lomove. Ne mogu da se operem od ovoga svega. Sve se dešava prebrzo – govorila je Dragojevićka.

Nakon toga Nikola Grujić Gruja je javno priznao svoje emocije prema Milani Mimi Šarać. Gruja je zadrugarima kratko poručio da će sve videti uskoro.

Usledio je klip svađe Mensura Ajdaršapića i Milice Veselinović na kojem on raskida. Milica je ubeđena da Mensur i dalje voli Minu pa nju zato naziova njenim imenom. Nakon toga komentarisan je odnos Ane Jovanović i Mensura.

Tokom cele emisije Filip Car i Maja Marinković se nisu smirivali zbog snimaka koji su pušteni na koji se jasno vidi da Maja flertuje sa svojim bivšim momcima Milanom Jankovićem Čorbom i Markom Janjušević janjušem. Car je doživeo totalno pomračenje, te u par navrata napadao svoju devojku.

Ja ne mogu biti sa tobom, ti sada namerno radiš ovo da bi bili zajendo. Poznajem te, svake nedelje mi priređuješ ovakve klipove. Ali ja nisam ljubomoran. Za Daliliu sam bio ljubomoran na Dina, a za tebe nisma. Jer ovo je nametanje meni, nisam ljubomoran bez veze. Ja hoću dva dana totalan mir. Danas mi je badnjak, sutra Božić. Odmaknuću krevete. Ja spavati pored tebe neću – rekao je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nisam pričala sa Janjušem. Pustime da kažem. Hoćeš, nadaj se. Spavaću pored tebe – rekla je Maja.

Maja je doživela vrhunac besa i dovela Cara do potpunog ludila. On je odmah odreagovao i krenuo na nju.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Njih dvoje su se konstanto svađali pa je Maja u jednom momentu polila Cara što je kod njega izazvalo veliki bes.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Filip Car je odlučio da se osveti Maji Marinković, pa je udario u njenu najbolniju tačku. Naime, on je otišao u izolaciju, pa pobacao sve njene stvari u jezero, dok je ona plakala, molila, a kasnije i pretila.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Nakon završetka emisije Filip Car se pokajao za karambol koji je priredio svojoj devojci Maji Marinković, te odlučio da izvadi džakove iz jezera u kojoj je garderoba. Njemu su pomagali Marko Osmakčić, Miki Đuričić i Lazar Čolić Zola.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Maja Marinković je za to vreme bila u spavaćoj sobi Bele kuće gde je pokušavala da nađe sebi drugi krevet gde će spavati večeras. Ona je premestila svoju posteljinu i odlučila da zauvek okrene leđa svoj, sada već bivšem, dečku Filipu Caru. U jezeru su plivali sapuni, šminka, žileti, bunde, donji veš, brushalteri, obuća kao i još mnogo mnogo odevnih kombinacija i stvari za ličnu higijenu Maje Marinković koji su se nalazaili u njenih sedamnaest džakova koje je unela na ulasku u “Zadrugu 5” koji se desio pre tačno mesec dana!

Nema sumnje da će ovi turbulentni odnosi zadrugara neće smiriti u skorije vreme, a šta će se sve izdešavati, nastavite da pratite na portalu Pink.rs i na TV Pink!