TRAŽI OPROŠTAJ OD DEJANA: Član Daliline porodice OTKRIO plan – Kroz suze se IZVINJAVALA, MNOGO SE KAJE!

Posavjetovaću je da razgovara sa psihijatrom…

Iako je Zadruga 5 nedavno završena, dešavanja iz „bijele kuće“ i dalje su jedna od gorućih tema domaće javne scene, a sada je Huso Mujić progovorio o svom odnosu sa ćerkom Dalilom Dragojević, čiju je preljubu javno osudio.

On se sa Dalilom još uvijek nije vidio, a istakao je da će tokom razgovora ćerku posavjetovati da traži oproštaj od bivšeg muža Dejana Dragojevića, kojeg je u Zadruzi prevarila sa Filipom Carem.

– S Dalilom se još uvijek nisam vidio, trebalo bi da u roku od dva-tri dana dođe u Šepak. Mora da završi obaveze koje ima u Beogradu, a onda će doći i provesti neko vrijeme s porodicom – rekao je najprije Huso, koji je potom otkrio šta mu je putem telefonskog razgovora ćerka poručila.

– Jako se kaje za sve što je uradila, plakala je dok smo razgovarali, izvinjavala se… Svjestan sam da ona trenutno prolazi kroz jako težak period. Čim je počinila preljubu, prvi sam je osudio, i dalje stojim pri istom stavu, ali moram trenutno biti uz nju. Narod je pljuje, vrijeđa, osuđuje… Svi o njoj loše pričaju. Mora da se pokaje za svoje greške i da se izdigne iz situacije kako bi popravila ono što se još uvijek može popraviti – objasnio je Mujić, pa otkrio kojim će tokom ići njegov razgovor s Dalilom.

– Razmišljao sam o tome da je posavjetujem da razgovara s psihijatrom. Prošla je kroz mnogo toga, to su učeni ljudi, i mislim da joj je stručna pomoć potrebna. Kao otac, ja ću uticati na nju da ne ponavlja svoje greške. Posavjetovaću je da razgovara s Dejanom, oni ne treba da budu neprijatelji. Najviše bih na svijetu volio da se on i Dalila pomire, učiniću sve što mogu da daju još jednu šansu svom braku, ali i ukoliko ne dođe do toga, svakako Dekiju želim sve najbolje – rekao je Mujić, pa istakao koliko cijeni bivšeg zeta.

– Deki je dečko na mjestu, ne zameram mu ništa što je loše izgovorio za mene u rijalitiju, razumem zbog čega je to uradio. Jako mi je drago što je upravo on odneo prvo mesto, od početka sam govorio da sam uz njega i da sam mu podrška, on je kao moje dijete. Draže mi je što je on pobijedio nego da je Dalila, jer je on više zaslužio. U finalnoj večeri, mislim da je Šepak više slavio Dejanov trijumf nego Veternik.

Da nije promijenio mišljenje o ćerkinom bivšem dečku, Huso je još jednom potvrdio kada je za Alo! istakao da će na sve načine uticati na Dalilu da se kloni Cara.

– Drago mi je da su Dalila i Filip raskinuli, preko svojih principa  ne prelazim, tom čovjeku nikada ne bih dozvolio da uđe u moju kuću. On je zlo, i treba da se kloni Dalile. Neka je živ i zdrav svojim roditeljima, ali što dalje od moje porodice – rekao je on.