TRENUTAK KOJI SU SVI ČEKALI: Maja uništila Dalilu komentarom, rekla ono što niko nije smio – ONA SKORO U ZEMLJU PROPALA (VIDEO)

U toku je raspodjela budžeta ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša kojeg je na to mjesto postavio Ivan Radosavljević Beli koji je noćas napustio veleljepno imanje.

Pink.rs

Fran, za tebe srednji budežt, bils mo zajedno godinu dana, nismo se posvađali, ove godine jesmo, ali moram da kažem da si pametnije igraš rijaliti – rekao je Janjuš, a onda ga je Maja prekinula i ušla u raspravu sa njim i Janjušem.

VI pravite šlagere ovdje sa mnom, ja sam vam zlatna koka. Ovaj se smije kada Dalila nije tu, a Janjuš komentariše sebi u bradu. Vi ste mene komentarisali, a sada ću ja vass da komentarišem.
Neću da budem udata a da jašem, pored muža to važi za vas, a ti Janjuše ja jesam pogriješila samo sa Čorbom, a ništa dtugo. nije bilo u redu da ja trudna čekam tebe a ti se ne javljaš – govorila je Maja,

Samo u tome, Majo Marinković ja ne želim da se svađam sa tobom, griješila si – rekao je Janjuš.
Ja sam vama zlatna koka i da vam mene nema ne bi ni vas bilo – rekla je Maja.
Kome si ti zlatna koka, meni, e i ja sam tebi – govorio je Janjuš.

Majo meni je smiješno da se svađam sa tobom – rekao je Car.

Pa smiješno ti je jer me voliš – govorila je Maja.
Majo, ja bih te zamolila da me ne vrijeđaš – rekla je Dalila.

Za tebe sam Presveta Marija, ti nemoj da mi morališeš jer sam ja za tebe jedno gospođa i dama, a ti se je*i sa švalerom ispred muža – govorila je Maja.

Ti imaš averziju prema meni, a ne kao da prihvataš izvinjenje – komentarisala je Dalila.

Ja mislim o tebi da si dno dna, koja napadaš svog muža dok se je*eš sa svojim švalerom – vikala je Maja.

Da li tebi znači Dalila, što je komentarišeš – govorio je Dejan.

Pa ako ste vi mene komentarisali, i ja ću vas da komentarišem, a ti si Dalila prva komentarisala mene. Ti si mene ponižavala – govorila je Maja.

Svaki njegov osmjeh je vaš problem – rekla je Dalila.

Kako nije, to je tvoj problem, jer je on tvoj dečko. Lemure da ti kažem ja nešto – prilazila je Maja Caru koji se sklanjao od nje.

U pravu si Majo do mene je što prelazim preko njenih stvari – govorila je Dalila.

Ti si slab na mene, jer me voliš preij svega kao čovjeka pa sve ostalo – govorila je Maja, dok je Car govorio da je njemu smiješno kada priča sa Majom.