TUŽAN DAN U PORODICI RAŽNATOVIĆ – ANASTASIJA SAPŠTILA: Ne može da sakrije tugu

Željko Ražnatović Arkan, pokojni suprug Svetlane Cece Ražnatović i otac Anasatsije i Veljka danas bi napunio 70 godina da je živ. Ovog datuma sjetili su se Cecini fanovi, a Anastasija je podijelila fotografiju s pokojnim ocem.

Željko Ražnatović Arkan rođen je 17. aprila 1952. godine u mestu Brežice u Sloveniji, a ubijen je 15. januara u beogradskom hotelu “Kraun plaza”, nekadašnjem “Interkontinentalu”.

Njegova udovica Ceca, kao i djeca Anastasija i Veljko čuvaju uspomenu na njega i svake godine obilaze Arkanov grob na dan njegove smrti. Pored Anastasije i Veljka, Ražnatović ima još šestoro djece: Mihajla, Sofiju i Anđelu iz vanbračnih zajednica, kao i Vojina, Nikolu, Mašu i Milenu koje je dobio u braku sa Natalijom Martinović.

Anastasija je danas podijelila fotografiju sa pokojnim ocem uz opis:

Foto:Instagram Printscreen

– Danas bi ti slavili 70-i rođendan. Sretan rođendan, tata.

Ona nikada nije krila koliko joj otac nedostaj. Ipak, Anastasija često govori o Željku, ističući da ne postoji određeni dan ili događaj kada joj otac nedostaje,već da tu prazninu stalno osjeća:

– Ja se ne sjećam oca, a to me mnogo boli. Veljko se sjeća scene oca koji igra šah u kući i to je sve. Otac mi je falio, kao neki osjećaj zaštite, stabilnosti. Iako je majka bila stub, falio je otac, bez obzira na to koliko se ona trudila da nadomesti sve. Kad smo bili klinci, posle škole po decu dolaze očevi, a po nas vozač – kazala je ona jednom priliko