U EMISIJI SU SE SVAĐALI, A EVO ŠTA SE DESILO TOKOM REKLAMA: Kamera snimila Cara i Dalilu nakon emisije, pogledajte šta su radili (VIDEO)

Tenzija u studiju Amig Show-a dostigla je vrhunaca, a Ognjen Amidžić nadmašio je sebe pitanjima, ali i igricama za ovaj bivši ljubavni par.

Gledaoci su imali prilike da vide razne reakcije i obrte tokom emisije, od suza do smijeha, a mnogi su ostali zatečeni reakcijom Filipa Cara koji je hladnokrvno gledao ljubavne klipove sa Dalilom, dok se ona gušila u suzama.
A evo šta se dešavalo iza kulisa emisije:

Naime, Dalila i Car su pristigli u studio kod Ognjena Amidžića i tom prilikom nisu progovarali ni riječ. Pred sam početak snimanja komunicirali su sa Ognjenom, a prava tenzija u vazduhu osjetila se tek kada je Ognjen ustao i ostavio ih same. Car se u tim momentima uzvrtio od neprijatnosti.

Dok su gledali zajedničke ljubavne snimke, Dalila se slomila te grcajući u suzama napustila studio kako bi se smirila, dok je Filip ostao hladnokrvan do samog kraja.

Tokom pauze za cigaretu, došlo je do rasprave oko situacije sa Saletom Luksom, prilikom čega su po prvi put i stupili u komunikaciju. Dalila je nakon toga priznala da ga više neće dirati jer, kako kaže, vidi da se zaljubio.

Nakon što su dobili poklone, Dalila i Car su se uputili ka veleljepnom imanju, a tenzija se sve vrijeme osjećala u vazduhu!

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

(Pink.rs)