U EMISIJU SE UKLJUČILA DALILINA VJENČANA KUMA: Iznijela prljavštine o Dragojevićki

Loše je prošla!

U nastavku emsiije “Narod pita” gosti Milana Miloševića su Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević i Filip Car. U emisiju se uključila Dejanova i Dalilina vjenčana kuma.

    Dobro veče svim gostima. Možda mi neko od gostiju prepoznaje glas – rekla je gledateljka.

Ja prepoznajem, je l Gordana? – pitao je Dejan.Ovo je vjenčana kuma Dejana i Dalile – rekao je Milan.

Čestitam ti prvo mjesto, ali meni je i Car jako simpatičan – rekla je gledateljka.

Hoćete li i meni biti kuma? – pitao je Car.

Kud ljepše da imam i budućeg i bivšeg kuma. Pozdrav za damu, ali baziraću se na kumove. S obzirom da sam Dalilina bivša kuma sljedeća će vjerovatno biti neka druga. Dejan je jako mlad dečko koji je ušao u brak kojem sam ja prisustvovala. Od Dalile ni čašu vode tamo nisam dobila, a pozvana sam kuma da budem – rekla je gledateljka.

Kod mene će biti svega, rakije, žestine – našalio se Filip.    Kada smo se vratili sa vjenčanja bilo je ajde da izvadimo poklone pa da se razilazimo, a od obećanog ručka ni traga – rekla je gledateljka.

Bolje se prolazi na sahranama nego na toj svadbi gospođo – rekao je Car.

U tom periodu i burek bi mi dobro došao jer sam došla gladna. Ponuđena nisam ničim. Ti si bio zbunjen, a ona nervozna, a ja tražila čašu vode. Još je bila voda sa česme. Dvadeset pet ruža je bio poklon u korpi, a u svakoj ruži biser – rekla je gledateljka.

Daj ostavite broj za ovo što smo se dogovarali za kumstvo. Ja ću vas zvati. Vi ste gotivna kuma kad se bračni par rastavi vi sve iznosite – rekao je Filip.

Kuma je mene blokirala kada me je izgustirala. Toliko o njenoj ljudskosti. Što se držanja pažnje tiče ne mogu da griješim dušu to ste stvarno uspijeli – rekla je gledateljka.

Dalila neka spusti loptu jer Car definitivno jeste tip momka kakav ona voli. Dejan je bio pranje – rekla je gledateljka.