“U TEBI SE RAĐA MALI DEKI”, ANĐELO POLUDIO ČIM JE OVO ČUO: Okrenuo ploču, evo šta sad priča za Dalilu

Šok!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je riječ dao Anđelu Rankoviću, kako bi definisao svoj odnos sa Dalilom Dragojević. Marko Đedović nije mogao da ostane nijem, već je opleo po Anđelom ponašanju i satjerao ga u ćošak.

-Ja ne želim to da komentarišem. Dalila i Car, sve smo rekli do sada. Što se mene lično tiče, ja nisam ovde ušao da tražim ženu. Ja kada sam ušao ovde ja sam rekao da ulazim u drugačijem svetlu da želim više da komentarišem. Pokušao sam sa Anom, nije išlo i to je to. Ne tražim nekog sa kim ću da izguram do kraja rijalitija, niti želim ženu. Dogodilo se da je proradila hemija, i došlo je do toga kao da sam klekao na koljenima. Proveli smo tri dana zajedno, oboje smo rekli da je to kopleksno. Pričaju mi mnogi ljudi kako je moguće da se neki idel, kao što sam ja, da mu se dopadne neko drugi – rekao je Anđelo.

-Kada vidite da vam nešto ne valjda, onda ne prilazite! – rekao je Đedović.

-Pričali smo o tome ali nismo ušli u odnos. Prebacilo se kao da se već nešto desilo, ali je ovo bio splet okolnosti. Ja emociju nemam, a nema ni ona. Ja smatram da se emocija rađa kada uđeš u taj ondo pa onda prođe vrijeme. Flert, muvanje i priča ako se događa, onda ne mora da znači će biti odnosa. Neću dozvoliti da se neke priče vuku. Kao što je i Stefan maloprije rekao, naravno da ima nekih stavri koje treba da pričam – rekao je Anđelo.

-U tebi je počeo da se rađa mali Deki Dragojević. Tako bi ti se desilo sa mjakom sutra i sa svima. To su te utabane staze kojim svi vi krećete. Tvoje ponašanje onog dana sa Sandrom je bilo jako ružno – rekao je Đedović.