Ugledao je 50 eura na brisačima od svog auta a onda je napravio veliku grešku: EVO ŠTA GA JE SNAŠLO!

U današnjem članku pričamo o jednoj neobičnoj pojavi, koja će vas zasigurno zainteresovati jer prije svega može biti jako korisna za vas.

Ono što je sigurno da u svijetu, ali i na Balkanu je poznato da su lopovi spremni na sve kaklo bi uspjeli da vam ukradu neku važnu stvar.

Iako se ne zna pravi razlog krađe, lopoovi uglavnom kradu zbog lične koristi, ili zato što im je novac potreban ili su jednostavno kleptomani i nisu svjesni da ukradu dok ne dođu kući.
U posljednje vriejme se to masovno proširilo i nažalost sve veći je broj mladih ljudi koji kradu zbog narkotika.

Tako da kako vrijeme prolazi oni pronalaze novi načine kako da ukradu neku vrijedu stvar, a upravo o tome pričamo u današnjem članku gdje vam donosimo jedan novi trik kojim se služe kada žele da ukradu vaš automobil.

Iako su današnji proizvođači automobila dodatno osigurali automobil zaštitom 1001, lopovi su pronašli način kako da vam ukradu automobil.

Ovaj trik o kojem pričamo je postao jako popularan u Americi, a obično se koristi ispred trgovačkih centara.

Lopovi izaberu automobil, te na brisaču tog auta ostavljaju 50 dolara.
Tada se pojavljue žrtva koja uglabvnom ima pune ruke stvari, i sjeda u automobil i onda pogleda na retrovizor i vidi da na brisačima stoji neka novčanica. Tada proradi ljudska pohlepa i čovjek zaustavi automobil kako bi uzeo tu novčanicu i u tom trernutklu lopovi kradu automobil tako što sjeda u njega i vozi ga u nepoznatiom pravcu.
Da li ste znali za ovo?