ZA 4 ZNAKA STIŽE NOVAC DO 19. DECEMBRA: Evo Kome Će Novčanik Biti PUN PARA – Veliki Obrt Na Finansijskom Planu

Igramo “zvjezdani rulet”, što znači da određeni horoskopski znaci dobijaju novac sljedeće nedjelje do 19. decembra

Mars u Strijelcu donosi obrt na finansijskom planu, tvrde astrolozi. Zvijezde su u sljedećoj nedjelji više naklonjene određenim znacima, što znači da treba da provjerite da li ćete biti finansijski stabilni.

Ovnovi, Bikovi, Strelčevi i Lavovi će profitirati naredne nedjelje. Otkrivamo na koji način je najbolje da zaradite novac.

OVAN – Venera u Jarcu donosi vam mukotrpan rad za novac, ali vam i nagradu. Svaki uloženi trud će se isplatiti. To ujedno može da znači i bolju poslovnu ponudu. Treba da imate u vidu da će finansije biti stabilne do 19. decembra, a kada Venera krene retrogradno tog datuma, ne treba da se zadužujete niti očekujete da će obećanja biti ostvarena.

BIK – Merkur u Jarcu donosi vam novac iz inostranstva. To ujedno može da znači i pare koje će stići iz drugog grada. Moguće je da dobijete ponudu za plaćeno putovanje ili posao koji nije u vašem gradu. Jarac može da vam bude dobar partner za zaradu novca.

STRIJELAC – Vi se nadate da ćete dobiti bolju poslovnu ponudu i to će i da se dogodi, verovatno do 19. decembra. Međutim, kako je Venera u Jarcu, to neće proći bez velikog rada na novom projektu, pa očekujte da ćete morati da se pomučite za taj novac.

LAV – Merkur u šestom polju donosi vam novac preko posla. Odnosno, sada je vrijeme da zahtjevate povišicu. Nešto što vam pripada od novca konačno će da stigne i vi ćete biti zadovoljni. Uspjet ćete da naplatite svoj rad na poslu.