Zaljubila sam se u momka moje rođene kćerke čim sam ga prvi put vidjela

Zaljubila sam se u momka moje rođene kćerke čim sam ga prvi put vidjela. Imam 47 godina, a on samo 22 i glupo je reći da mi može biti sin, ali baš sam se zaljubila, mislim… ono ŽELJELA SAM GA. Prvih dana mi je bilo grozno, pomisao je momak moje kćerke me ubijala, ali taj me osjećaj proganjao samo prvih par dana. Nakon toga muža, kćerke… sve sam u svojoj glavi stavila po strani i počela razmišljati samo o sebi, kako da sebe usrećim, kako da ga zavedem i ispunim sebi želju, FANTAZIJU.

 

Do njegovog broja mi nije bilo teško doći, naravno pronašla sam ga u kćerkinom mobitelu. Čekala sam da se sve poklopi i danas sam svjesno poslala kćerke na selo kod mojih, muž na terenu bila sam sama. Pozvala sam momka moje kćerke da svrati do mene pod izgovorom da imam nešto važno da sa njim razgovaram.

Udala sam se ima godina, živimo u zajednici. Ispoštovala sam muža po pitanju toga biti ćemo skupa ima nas više zezati ćemo se kuhati smijati mada nije tako baš kao u mojoj glavi. Muževi roditelji su grozni prema mojima, oni su dosta ozbiljni a moji veseljaci. Ne vole mi doći ubi me to ne mogu spavati. Jednom je tata došao sam i sjedio sat vremena a moj uobraženi svekar nije ni riječ progovorio. Sreća bio je djed od muža i oni su se baš ispričali djed legenda.

 

Kada je moj tata krenuo umišljenko je rekao Sjedi još samo to zamislite. Kada smo se vozili tata je pustio suzu što sebi nikada neću moći oprostiti. Moj divni tata me pitalo Jel uvijek ovako” na što sam rekla jeste a nije. Zapravo kada dođe ko je njima bitan to osmjeh to zezancija neke teme kada su moji šute. Na što je moj divni tata rekao Nemoj im dizati frku da ne ispadne problem jer svekar ima dijabetes da mu ne bi bilo loše. Šta reći tati na ovo divan je divan volim ga životom. Šta da radim gušim se ne mogu više.