ZAVRŠILA U URGENTNOM, DOBILA NAPAD – VIJEST KRIJU OD ZADRUGARKE: Aleksandrina majka u bolnici, otkriveno šta se desil

Jedan od parova koji najviše privlači pažnju u “Zadruzi” jesu Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević. Njihova veza u početku tekla je mirno, ali su ubrzo uslijedili problemi i svađe.

Aleksandrina majka, Slovenka Nikolić dala je svoj komentar o ćerkinoj vezi.

– Ja nisam bila sinoć cijelu noć dobro. Završila sam u urgentnom, dobila sam napad, tako da, jako su me boljele Aleksandrine suze. Ne znam šta se dešava kod njih, apsolutno mi nije jasno. Ja ne mogu ništa da krivim Dekija, on je u takvoj situaciji da ni on ne zna šta će. Njemu je prepuna glava svega, ja sve razumijem. Sandra se i previše zaljubila, što nije smjela. Sada cijeli svijet vidi u njemu, kakva majka, kakva sestra, kakva kuća, kakav stan, ma kakvi, ruku pod ruku i da idemo mi u kolibu, nije bitno. Ja se nadam da njih tako uhvati, pa valjda će proći. Ima i dobacivanja sa strane, te ovoga, te onoga. Meni je dosta stresova i ovako, ovo mi je preko glave. Deki je dobra dušica, ja ne mogu da budem kreten da kažem nešto drugačije, stvarno. Našao se u neobranom grožđu, bio je mlad. Šta da radiš, sudbina je čudo, to je kada čovjek ne razmišlja – rekla je Slovenka.

Na Dejanov komentar da bi pre izabrao pare nego Aleksndru, Slovenka se blago zabezeknula i prokometarisala:

– Majko moja, mene kada bi neko pitao ja bih rekla: Ne, Dejan, ne. Jao ludaka malog mog. Aleksandra sve prima ka srcu. Ja sam joj rekla: Aleksandra, ti ili se menjaj ili ćeš imati velikih problema sama sa sobom, veruj mi. Ona je preiskrena. Pa gde ćeš ti u današnjem vremenu biti takav. Ja sam bila takva dok nisam dobila “nož u leđa”, e kada sam nož “dobila” onda sam rekla: “E, dosta je bilo, čekajte, sada ću ja da da okrenem moj list onako kako ja umem i znam!” Daj bože da Dejan ode kod Biljane i da njeno dete bude tamo. Ja se sva ježim, Boga mi moga. Da ti neko uzme dete pet godina, pa nema sile da ja ne bi otišla tamo da napravim karambol. Sandra je brza, a ja sam stvarno luda, pogotovo kada mi je dete u pitanju. Nadam se da će sa Aleksandrom i Dejanom da bude sve kako treba.