“ŽELIM DA MOJA PORODICA..” DEJAN SE OKRENUO PREMA KAMERAMA: Jasna poruka za Dragojeviće, SVI ČEKAJU NJIHOVU REAKCIJU

Voditelj Darko Tanasijević nalazio se u šiša baru sa Dejanom Dragojevićem. Njih dvoje sun na samom šočetku pričali o sinoćnom haosu koji je nastao sa Aleksandrom Nikolić.

Ja sam joj i sinoć rekao da će joj biti žao. Krivo mi je što se to desilo sinoć, teško mi je i pokušavam da svarim. Jača mi je svijest od srca i moram da razmišljam šta ako opet uradi to? Mislim da će po mom mišljenju odnos ići drugačije. Ja smatram da ona ne može da to promijeni. Rekao sam joj da ćemo da se pomirimo, ali neka ovo bude posljednji put. Svojim izlaganjem smo za dva mkeseca sjeli ljude koji su po šest mjeseci u vezi, a meni je to nenormalno. Sumnja treba da se smanji i bude drugačija. Kroz priču sam shvatio šta je nju pogodilo. Znam da ako bude rasprava rećiće opet, a tad nema potrebe da bude zajedno. Ja sam u svemu iskren, pa makar i dobio osudu. Neke reči nije trebala da kaže, a njoj to i dalje stoji u glavi. Ne može da potvrdili Filipvo mišljenje, sve i da ga ima. Dala je osobi koja mi se u*rala, za pravo da pjeva i da baca žišku – pričao je Dejan.

Je l’ ste riješili probleme? – pitao je Darko.

Nismo riješili. Mi nemamo problem, kod nas je problem što ona sumnja. To su stvari na koje ne mogu da utičem. O se*sualnom odnosu neću da pričam, jer uzima nešto gdje mogu da dam 1001 razlog, a ona je žensko. Ne ide da pričam šta se dešava kad mi legnemo. Ja na sumnju ne mogu da utičem, mora sama, jer joj ja ne dajem nijedan povod – nastavio je Dragojević.

Šta znači tvoja rečenica da tebe njena podsvijest mrzi? – pitao je Darko.

To kad je rekla da niko ne smije da komentariše, pa kad je bilo ono za jaja i da je ružno na Uskrs. Ružno je kad napominje, kao i za se*s, a to nije tako, kako je ona predsavila. Tu kažem da osjetim da kao da igra rijaliti sa mnom, sama sebi pumpa ego. Osjetim se loše, poslije svega što sam se desio prepustio sam se – govorio je Dejan.

Kako komentarišeš da je ispalo da si folirant i da na isti načimn reaguješ na raskid i razvod braka? – upitao je Darko Tanasijević.

Stvari koje me zabole, to znači da je moja emocija iskrena prema Aleksandri. Gledam je, drska, a predao sam i pokušavao. Ona mi traži sitnicu, da bi se uhvatila za nešto. Zašto bi moji proživljavali stres, a znam da me voli. Ona je mene stvarno zavoljela i stvarno bih volio da su je moji kod kuće zavolheli. Sve može da bude lijepo i iskreno, a previše toga utiče na nju – dodao je Dragojević.