ŽENI SE DEJAN DRAGOJEVIĆ?! ALEKS OTKRILA SVE DETALJE: Ne možete ni zamisliti gdje će biti vjenčanj

Jedva čeka da postane majka!

Aleks Nikolić (24) kaže da će se udati za Dejana Dragojevića (27) na plaži na Maldivima.

Starleta je do ušiju zaljubljena u pobednika “Zadruge 5” i želi da mu rodi čak četvoro djece!

– Maštam o intimnom vjenčanju sa Dejanom na Maldivima. I to na plaži! Mnogo mi se dopada ta destinacija, baš bi bilo romantično da se tamo vjenčamo – priča učesnica “Zadruge” i dodaje da planira da sa Dragojevićem što prije zasnuje porodicu:

– Što se mene tiče, odmah bih mogla da zatrudnim. Voljela bih da Dejanu rodim četvoro djece jer su klinci najveće bogatstvo!

Aleks je posjetila redakciju “Informera”, ali bez svog budućeg muža. Ona objašnjava zbog čega su trenutno razdvojeni:

– Dejan se dogovorio s bratom Davidom da neko vrijeme provedu zajedno u Crnoj Gori. Ipak pet godina nisu bili u kontaktu. Ne smeta mi što je otputovao, najbitnije je da Deki izgladi odnos sa porodicom. Nas dvoje ćemo ići u avgustu u Egipat, a zatim u Crnu Goru. Znam da mu nedostajem, kao i on meni. Tužni smo kad nismo zajedno, jer se u rijalitiju nismo razdvajali.

Na komentare na društvenim mrežama da ju je Dejan već prve večeri na moru prevario sa nepoznatom djevojkom u klubu, jer je navodno viđen u društvu nepoznate crnke, Aleks odgovara:

– Ne vjerujem u to! Ljudi svašta izmišljaju. Takve priče me pogode, jer sam ljubomorna, ali brzo se saberem. Plašim se da me Dejan ne prevari ili ne ostavi, ali u dubini duše smatram da se to neće desiti, jer se volimo.

Aleks kaže da je svjesna da je Deki poslije razvoda od Dalile Dragojević veoma poželjan muškarac za svaku ženu, ali da ga nikada ne provjerava:

– Ne gledam mu telefon, pa ne znam da li mu žene pišu. On meni ne pokazuje svoj mobilni, ali ja njemu dajem da vidi sve što mi stigne. Poslije “Zadruge” su mi se skoro svi bivši momci javili, ali odmah sam ih blokirala. Nijedan drugi muškarac me ne zanima!