ŽESTOKA SVAĐA SANDRE I DEJANA, OTKRILI ŠTA SE DESILO MEĐU NJIMA: Zadrugari u šoku nakon ovih riječi, POTPUNO NEOČEKIVANO

U toku emisija “Pretres nedelje”. U Beloj kući bio je opšti haos, a onda je nastala svađa između Dejana Dragojevića i Sandre Rešić.

Dejan kad je rekao da ne bi izbjegvao, ona sad gleda da gleda transparentno – rekao je Car.

Ja znam šta je komunikacija… Poenta mog izlaska kad sjednem napolje i na osnovu situacije, a oni ućute, to znači da pričaju o meni. Ja onda kažem Aleksandri, da je sve vidjela. Marko je rekao da želi svađu mene i Dalile… Dok je Rešićka imala svoje izlaganje, Marko je rekao i ona odmah uzima šolju i ode. Đedović je zaustavio Sandru da zaustavi svoje mišljenje – pričao je Dejan.

Ti si bio moj prioritet, u našem odnosu – vikala je Sandra.

Zašto su gledaoci izlasali da sam razmišljao tuđom glavom? – pitao je Dejan.

Ti si manipulisao sa mnom, jer kad sam prestala da ti budem potrebna, napao si mene – dodala je Sandra.

Kad je on nju od*ebao, pomirila se sa mnom – istakao je Car.

Nemoj da ja progovorim, ono što ti i Marko radite Milici i Mensuru.. Ja te poznajem i tvoje poglede. Aleksandra je imala priliku da vidu da je nasjjela na vaše. Ja sam joj rekao da Sandru nikad ne gleda u oči i da nikad ništa ne priča – govorio je Dejan.

Marko i Sandra imaju faze da mi govore, kako znaju da je meni teško. Ja upadnem u teorije, razmišljanja inaravno da ću da ga napadnem i posvađam se sa njim. Pričaju mi, da bi se izvukle informacije. On zna sve što sam ja tebi pričao – govorila je Aleks.

Nije znao, ti i ja smo se sklanjali. Da li sam ti rekao bilo šta loše za njega? Kad je Dejan bio nominovan, tad je počela moja i Aleksandrina komunikacija. Ona je pričala, a ja sam se nadovezivao – rekao je Đedović.