ŽESTOKO – DEJAN PREKINUO SUKOB DALILE I GLEDATELJKE: Odbrusio žestoko, niko nije očekivao

Sukobi ne jenjavaju ni nakon Zadruge!

U novom izdanju emisije Amidži šou, voditelj Ognjen Amidžić, ugostio je bivše zadrugare, super finaliste, one koji su osvojili prvih šest mjesta Zadruge.

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Mensur Ajdarpašić, Aleksandra Nikolić, Filip Car i Anđela Đuričić bili su gosti emisije.

Tokom jednog od uključenja gledalaca, dogodila se neprijatna situacija i mali sukob Dalile Dragojević i gospođe koja se uključila uživo u program

Željela bih da čestitam Dejanu na zasluženoj pobijedi. Imam pitanje za Dalilu. Interesuje me, kao i čitavu naciju, da li se sramiš zbog svega što si uradila? -glasilo je pitanje.

Iskreno, mislim da treba da postavite to pitanje osobi koju podržavate. Treba da se obratite pravoj adresi (Aleksandri), jer su moji postupci bili javni i odavno sam objasnila čega se stidim i nema potrebe da mi vi kao suprotna podrška govorite šta treba da radim – odgovorila je Daila.

Onda se ponašaj u skladu sa tim – dodala je gledateljka.

Ja ću da se ponašam onako kako ja želim, a ne kako mi vi kažete – odbrusila je Dalila.

Nema potrebe da se ponašaš kao svetica – navela je gledateljka.

Da li si svjestan sa kim si živio pet godina? – glasilo je pitanje za Dejana.

Nisam još, ali što više postajem svjesniji, uzimam sve veći i jači konopac da se ob.jesim – nasmejao se Dragojević.

Jao nemoj molim te. Nemoj zbog Aleks i nas, stvarno vam želim svu sreću ovoga svijeta, mnogo ste slatki – rekla je gledateljka.