“ZOLA JE KAO GAZDA JEZDA ZA SIROMAŠNE, POSTAO JE OMRAŽEN” Marija Kulić patosirala posljednjom izjavom Zolu, bila je baš brutalna

Tokom dnevne emisije u “Eliti” reč je dobio Lazar Čolić Zola, pa je brže-bolje potkačio Mariju Kulić, svoju nesušenu taštu. Naime, Zola je rekao da je takmičarka rijalitija Bojana Pavlović “Marija Kulić za siromašne”.

Tim povodom oglasila se Marija. Ona je bivšem zetu odmah odbrusila u svom stilu i vratila ga na fabrička podešavanja.


– Ko god rekao nešto protiv njega je Marija Kulić. On nije svestan koliko je postao omražen u narodu. Misli da ga samo ja ne gotivim, međutim, mnogo je takvih ljudi, pogotovo u ovoj sezoni. On je gazda Jezda za siromašne – rekla je Marija.

Podsjetimo, Marija redovno komentariše dešavanja u rijalitiju i nikoga ne štedi, čak ni kćerku Miljanu Kulić. Svakako najviše su na tapetu bivši zetovi Bebica i Zola.

– On na njoj zarađuje debele pare, mamu mu onu brdsko-planinsku! Živa je istina da su tamo muškarci svi isti, lenčuge i prevaranti, to vam potpisujem, živela sam tamo – napisala je Marija između ostalog, a ovako je Kulićeva izgledala u mlađim danima.

FOTO: PRITNSCREEN

Kurir / Alo