ZVANIČNO PRIZNALA! DALILA ODLUČILA DA PREKINE ŠUTNJU: “Dejan je promijenio vjeru ..”

Oovome je brujao region!

Dalila Draogjević imala je ispovijest tokom emisije “Gledanje snimaka”, gdje je progovorila o trudnoći koju je imala sa 17 godina, a onda se Dejan Dragojević umiješao u njeno izlaganje.

-To je momak za kog je Pele govorio da je Dalila prevarila – ubacio se Dejan.

-Mene neće uvući jer ja ne lažem –

-Ljudi su htjela da se trudnoća održi, ona nije htela. Čuli su se otkucaju srca, momak je htio da se dijete rodi i oni pokušavaju da se oglase, jer im je krivo što se dijete odvelo. Mama je nju uzela za ruku. Ja to nisam znao dok nismo išli na insiminaciju. U kompjuteru nije bila Dalila Mujić. Zanemal je jer treba da se navede da li si nekad abortirao, sve navode moraš da popuniš na papiru. Poenta je da ja nisam znao da je ona bila trudna. Nisam znao do Peleta. Uzeli smo jednog malog iz tuzle da sazna sve o Peletu, ako on bude iznosio o njoj. Sreli smo se da se kaže sve od djevjci. Dalila je htjela da stopira priču da je prevarila momka sa kojim je bila trudna – pričao je Dejan.

-Ovaj gospodin je imao priliku da vidi sliku trudnoće, kao i sve papire koji stoje u kući. Ništa nisam sakrila, imao je priliku da vidi. Moron zna koliko sam plakala zbog tih stvari. Mislila sma da mi se trudnoća ne dešava zbog takavih stvari –

-Ti se kao klanjaš i Bogu moliš – rekla je ona.

-Ko kaže da se klanjam? – pitao je on.

-Ja kažem da se klanjaš i da se promijenio vjeru, zato i bradu nosiš – dodala je Dalila.