“ZVANIČNO SAM SE RAZVELA” PRVO OGLAŠAVANJE DALILE DRAGOJEVIĆ: Otkrila kada se vraća u Šepak

Dalila Dragojević zauzela je drugo mjesto u “Zadruzi”, a na proslavi povodom završetka rijalitija pojavila se vidno raspoložena.

Ona je istakla da se ne bavi lošim komentarima, a nije željela ni da komentariše izjavu Aleksandre Nikolić da nije zaslužila drugo mjesto.

– Ne komentarišem. Mislim da je vrijeme da se pozabave svojim životom posle pet godina i ostave ovu zlu, pokvarenu, najgoru i najmonstuozniju na sveijtu, na miru – ispričala je ona.

Takođe, Dalila je otkrila da će uskoro otići kod oca Huse Mujića u Šepak, kao it oda bi voljela što prije da vidi psa Tedija i da ga zadrži, budući da je to njen i Dejanov zajednički ljubimac.

– Nije lako živeti sa svima njima toliko dugo. Sve je to jako čudno, neću da se vadim na zatvoreni prostor… Svašta sam ja nekad osuđivala, a sad ne osuđujem ništa. Kažete da ću biti voditeljica? Otkud vi znate na kojoj TV? E, vidjećete… Sve će da se vidi.

Zadrugarka je izjavila i da su se ona i Dejan zvanično razveli.

– Da, mi smo se zvanično razveli. Nismo se sigurno razveli zbog rijalitija. Moji papiri su iznešeni odavde, nisam ih ja nigdje zaturila. Gdje su završili papiri, to ne znam. Sa ocem sam pričala, da, bilo je pola 7 ujutru kad sam mu čula glas. Sretan je što sam živa i zdrava, rekao je da sam ja njegovo dijete. Nisam se videla na 2. mjestu, mislila sam nema šanse… Mene su podržale žene koje su jako hrabre, svoje, i kad ide, i kad ne ide. To je moja ciljna grupa – kazala nam je Dalila Dragojević.