“Halo, vi ste elektičar.”

“Halo, vi ste elektičar.”

– “Da gospođo, kako vam mogu pomoći.”

– “Obećali ste da ćete danas doći i popraviti zvono na ulaznim vratima, ali niste došli.”

-A električar će:

– “Ja sam bio, gospođo, i zvonio sam vise od 15 minuta, ali niko nije izašao.”

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nedavno su raskinuli i od tog momenata ne prestaju da iznose prljav veš iz njihovog odnosa.

Porodica Kulić je optužila Bebicu da je od njih uzeo 10.000 evra i da im nikada nije vratio novac. Nenad je to demantovao i okrenuo priču u svoju korist tvrdeći da je zapravo on oštećen.

Miljana se sada oglasila za domaće medije i otkrila je da je njenoj majci, Mariji Kulić, pozlilo zbog njihovog javnog prepucavanja.

– Pritisak joj je naglo skočio, trenutno je 220/114. Od juče kada je Nenad objavio broj telefona moje mame sve je krenulo po zlu. Njoj se toliko slošilo da nije mogla da dođe sebi, te smo morali hitno da je dovedemo u bolnicu. Bebica nas svakodnevno uznemirava na razne načine, tata mi je blijed, ni njemu nije dobro. Ja sam dovezla mamu u bolnicu i hitno su je hospitalizovali – rekla je uznemirena Miljana za “Kurir”.

Ona je pomenutom mediju dostavila i fotografije na kojima se vidi da je Marija u bolničkom krevetu i da joj medicinsko osoblje pruža neophodnu pomoć. Na drugoj fotografiji se vidi kako Marija sjedi u invalidskim kolicima i drži se za glavu.