“Udala sam se vrlo mlada…”

Udala sam se vrlo mlada, nisam imala ni punih 18 godina. On je imao 30 ali meni to nije smetalo, voljela sam ga više nego sebe. Danas imamo 3 sina i mislila sam da mi sreću ne može ništa pokvariti, ali… saznala sam da me muž vara.

 

Duže vremena sam sumnjala, ali nisam željela da vjerujem. Danas mu je stigla poruka od ljubavnice koju sam pročitala i bilo mi je jasno. Poruku sam izbrisala i umjesto mog muža ja otišla do hotela gdje je trebao biti “sastanak”.

Kada je otvorila vrata hotelske sobe prvo sam se šokirala kada sam vidjela ko mu je ljubavnica, par sekundi ostala ukipljena, a onda sam je žestoko napala, verbalno naravno mada sam željela i fizički da je naučim pameti.

Počela je da plače i zamolila me da uđem u sobu. Klinka tek napunila 18 godina, živi sa majkom i blizu pa nemaju od čega da žive.

Na koga sada da se ljutim, na muža, klinku kojoj se gadi da bude sa mojim mužem ili na sebe jer nisam slušala roditelje???

 

BONUS

 

Policajac na poslu dobio vijest da mu je umrla majka, pa se oko njega skupili svi policajci i tješe ga, kad mu zazvoni telefon.

 

On se javi, napravi tužnu facu i spusti telefon s uzdahom:

– E, kad te krene nesreća, nezna stat’!

Svi ga upitaše što je bilo, a on će tužno:

– Evo mi brat javio da je i njemu mater umrla …